AFCN invită la propuneri de evaluatori independenți în vederea evaluării proiectelor culturale depuse spre finanțare

0

Administrația Fondului Cultural Național invită operatorii culturali (uniuni de creație, organizații nonguvernamentale și/sau instituții publice) să formuleze propuneri pentru constituirea unui corp de experți – evaluatori independenți în vederea evaluării proiectelor culturale depuse spre finanțare în sesiunea I/2015.

Evaluarea proiectelor este o activitate remunerată. Procesul de evaluare (care poate dura între 14 și 30 de zile calendaristice) se desfășoară on-line și nu necesită prezența expertului în București, pe parcursul evaluării.

Fiecare expert – evaluator independent va putea fi propus pentru o singură arie tematică, în funcție de experiența sa. Acreditarea expertizei în evaluarea proiectelor, de către un organism abilitat să emită aceste documente, constituie un avantaj.
Precizăm că, în conformitate cu legea, nu poate fi evaluator o persoană ce are statutul de funcționar public.

În 2015 proiectele culturale se vor înscrie în două arii tematice: ARTE VIZUALE (pictură, sculptură, grafică, arte decorative, fotografie, video ­art, instalații, ceramică, colaj,animație, film experimental și de animație, art textil, tehnici mixte, noi media, design, arhitectură, proiecte curatoriale) și ARTELE SPECTACOLULUI (muzic, teatru, dans).

Formularul de candidatură, pentru înscrierea în baza de date a experților – evaluatori independenți, se poate descărca de pe site-ul Administrației Fondului Cultural Național – Finanțări/ Proiecte Culturale/Documente Utile www.afcn.ro/finantari/proiecte-culturale.html

În acest sens, am fi onorați dacă ne-ați transmite, până cel târziu la data de 07 aprilie 2015, numele și datele de contact ale persoanelor propuse de dvs. pentru calitatea de expert – evaluator independent, însoțite de un CV și de formularul de candidatură completat, prin e-mail la adresa contact@afcn.ro, prin fax la nr. 021.891.91.55 sau la sediul instituției (în atenția d-nei Felicia Burcea).

afcn

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează