AFCN invită la propuneri de evaluatori independenți în vederea evaluării proiectelor culturale depuse spre finanțare

0

Administrația Fondului Cultural Național invită operatorii culturali (uniuni de creație, organizații nonguvernamentale și/sau instituții publice) să formuleze propuneri pentru constituirea unui corp de experți – evaluatori independenți în vederea evaluării proiectelor culturale depuse spre finanțare în sesiunea I/2015.

Evaluarea proiectelor este o activitate remunerată. Procesul de evaluare (care poate dura între 14 și 30 de zile calendaristice) se desfășoară on-line și nu necesită prezența expertului în București, pe parcursul evaluării.

Fiecare expert – evaluator independent va putea fi propus pentru o singură arie tematică, în funcție de experiența sa. Acreditarea expertizei în evaluarea proiectelor, de către un organism abilitat să emită aceste documente, constituie un avantaj.
Precizăm că, în conformitate cu legea, nu poate fi evaluator o persoană ce are statutul de funcționar public.

În 2015 proiectele culturale se vor înscrie în două arii tematice: ARTE VIZUALE (pictură, sculptură, grafică, arte decorative, fotografie, video ­art, instalații, ceramică, colaj,animație, film experimental și de animație, art textil, tehnici mixte, noi media, design, arhitectură, proiecte curatoriale) și ARTELE SPECTACOLULUI (muzic, teatru, dans).

Formularul de candidatură, pentru înscrierea în baza de date a experților – evaluatori independenți, se poate descărca de pe site-ul Administrației Fondului Cultural Național – Finanțări/ Proiecte Culturale/Documente Utile www.afcn.ro/finantari/proiecte-culturale.html

În acest sens, am fi onorați dacă ne-ați transmite, până cel târziu la data de 07 aprilie 2015, numele și datele de contact ale persoanelor propuse de dvs. pentru calitatea de expert – evaluator independent, însoțite de un CV și de formularul de candidatură completat, prin e-mail la adresa contact@afcn.ro, prin fax la nr. 021.891.91.55 sau la sediul instituției (în atenția d-nei Felicia Burcea).

afcn

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.