Afaceri şi idei de afaceri pentru întreprinzători

1

Un nou proiect a prins aripi în domeniul antreprenoriatului, mai exact un portal care prezintă  idei de afaceri. Acesta se numeşte Enciclopedia-Afacerilor.com şi îşi propune să-i inspire pe cei care vor să devină antreprenori sau ar dori să investească o sumă de bani într-un start-up dar în momentul de faţă caută o idee profitabilă.

Organizate pe mai multe categorii – Idei de afaceri de la A la Z, idei de afaceri online, afaceri în franciză – cu un conţinut unic şi bine structurat, aceste idei de afaceri se adresează oricărui tip de antreprenor şi pe lângă faptul că se pot realiza cu investiţii minime, începând de la 1.000 de euro, nu necesită întotdeauna aptitudini sau experienţă deosebită într-un anumit domeniu.

Astfel, începând de la afacerile virtuale de genul magazinelor online până la business-uri care se pot iniţia cu bani puţini cum ar fi comercializarea rochiilor de mireasă second-hand, Enciclopedia Afacerilor se pare că reuşeşte să atragă atenţia într-un mod pozitiv şi în acelaşi timp, interesant.

Autorul, cu o experienţă vastă, de peste 10 ani, în antreprenoriat pe diverse domenii de activitate cum ar fi industria alimentară, serviciile medicale, intermedierile financiare, vânzările , marketing-ul şi nu în ultimul rând IT-ul, oferă gratuit un e-book tuturor noilor abonaţi la programul de membership, intitulat “5 afaceri care îţi pot schimba viaţa” în cadrul căruia puteţi descoperi planul unor afaceri rentabile, câteva noţiuni despre ce înseamnă o idee de afacere şi modalitatea optimă pentru a putea fi pusă în practică.

În încheiere, să nu uităm una din afirmaţiile marelui Rockefeller care spunea:

”Succesul în afaceri presupune pregătire,disciplină şi multă muncă. Dar dacă nu eşti speriat de aceste lucruri, oportunităţile devin foarte mari!”

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează