Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Afacere la cheie cu finantare nerambursabila

0

Agentia de publicitate Frame Advertising care detine cea mai mare retea de panouri de publicitate indoor din Romania se extinde la nivel national in sistem de franciza.

Franciza se poate infiinta in teritoriu cu finantare nerambursabila prin programele Romania Start-up Plus si Start-up Nation 2018. Valoarea finantarii este de 40.000 Euro si acopera toate cheltuielile de implementare si operare pentru primii 2 ani de activitate.

Frame Advertising le ofera candidatilor pentru franciza: planul de afacere, echipamente, know-how, training de vanzari, astfel incat francizele sa devina functionale imediat, fara nicio alta investitie din partea candidatilor. Mai mult, agentia le ofera francizatilor sai clienti si contracte care genereaza venituri inca de la implementarea afacerii.

Pentru a aplica la aceasta franciza finantata prin fonduri nerambursabile, candidatii trebuie sa aiba domiciliul/resedinta in unul dintre urmatoarele orase (sau in comunele/orasele limitrofe): Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures sau Timisoara.

Mai multe informatii pe www.francizapublicitate.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.