ADVICE Students sunt „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”

0

In cadrul unui nou interviu „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”, Societal discuta impreuna cu Paula Lupu, International Relations Executive in cadrul ADVICE Students despre misiunea si proiectele organizatiei, dar si despre dorinta de a oferi ceva inapoi comunitatii.

Care este misiunea ADVICE Students?

„ADVICE Students exista pe piata ONG-urilor romanesti de 8 ani de zile. Principala noastra misiune este de a crea oameni revolutionari, axati pe creativitate.”

Ce tipuri de proiecte desfasurati si care este scopul acestora?

„Proiectele noastre sunt Teach-Me, Think Strategy, CreativityBlueprints, Imprint sau AdRev, care tocmai a fost. S-a desfasurat ca o serie de 6 conferinte despre publicitate. La AdRev au participat si participa in fiecare an mai-marii industriei, ca Bogdan Naumovici sau Sorin Psatta. Un alt proiect al nostru ar fi Plant Your Brand, o scoala eco publicitara. S-a desfasurat in anul 2009 in Delta Dunarii iar principalul sau scop a fost sa redam societatii ceea ce-i luam. Principalul nostru sponsor a fost Petrom. Ca un studiu de caz, Petrom se bucura de petrolul extras, dar vrea sa dea si ceva inapoi comunitatii si proiectul nostru a fost principalul mod prin care a facut asta. Asta apropo de proiecte care au ca nisa dezvoltarea durabila.”

Paula Lupu, International Relations Executive in cadrul ADVICE Students

Interviul complet poate fi vizionat aici.

Seria de interviuri „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila”

Societal invita organizatiile societatii civile la un dialog pe tema dezvoltarii durabile pornind de la propriile activitati, proiecte si experiente. Startul campaniei este dat de 30 de ONG-uri, care explica intr-o serie de interviuri care este contributia lor la dezvoltarea durabila. Campania invita toate organizatiile non-profit interesate de demersul Societal sa promoveze principiile dezvoltarii durabile. Detaliile despre cum se pot implica ONG-urile sunt disponibile pe pagina campaniei.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.