ADVICE Students sunt „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”

0

In cadrul unui nou interviu „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”, Societal discuta impreuna cu Paula Lupu, International Relations Executive in cadrul ADVICE Students despre misiunea si proiectele organizatiei, dar si despre dorinta de a oferi ceva inapoi comunitatii.

Care este misiunea ADVICE Students?

„ADVICE Students exista pe piata ONG-urilor romanesti de 8 ani de zile. Principala noastra misiune este de a crea oameni revolutionari, axati pe creativitate.”

Ce tipuri de proiecte desfasurati si care este scopul acestora?

„Proiectele noastre sunt Teach-Me, Think Strategy, CreativityBlueprints, Imprint sau AdRev, care tocmai a fost. S-a desfasurat ca o serie de 6 conferinte despre publicitate. La AdRev au participat si participa in fiecare an mai-marii industriei, ca Bogdan Naumovici sau Sorin Psatta. Un alt proiect al nostru ar fi Plant Your Brand, o scoala eco publicitara. S-a desfasurat in anul 2009 in Delta Dunarii iar principalul sau scop a fost sa redam societatii ceea ce-i luam. Principalul nostru sponsor a fost Petrom. Ca un studiu de caz, Petrom se bucura de petrolul extras, dar vrea sa dea si ceva inapoi comunitatii si proiectul nostru a fost principalul mod prin care a facut asta. Asta apropo de proiecte care au ca nisa dezvoltarea durabila.”

Paula Lupu, International Relations Executive in cadrul ADVICE Students

Interviul complet poate fi vizionat aici.

Seria de interviuri „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila”

Societal invita organizatiile societatii civile la un dialog pe tema dezvoltarii durabile pornind de la propriile activitati, proiecte si experiente. Startul campaniei este dat de 30 de ONG-uri, care explica intr-o serie de interviuri care este contributia lor la dezvoltarea durabila. Campania invita toate organizatiile non-profit interesate de demersul Societal sa promoveze principiile dezvoltarii durabile. Detaliile despre cum se pot implica ONG-urile sunt disponibile pe pagina campaniei.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează