Administrația Fondului Cultural Național lansează sesiunea de finanțare de proiecte culturale I / 2019

0

Administrația Fondului Cultural Național lansează astăzi, 1 septembrie, sesiunea de finanțare a proiectelor culturale. Pentru sesiunea 1/2019 sunt alocate 20 de milioane de lei – 3 milioane destinate programelor multianuale și 17 milioane pentru cele 12 arii în care se pot înscrie proiectele culturale.

Între cele 12 arii lansate este continuată Arta digitală și noile media, deschisă deopotrivă proiectelor editoriale digitale, și revine aria de Rezidențe de creație, ce se lansează în fiecare an doar în sesiunea din septembrie. Recomandăm tuturor autorilor de proiecte să consulte de fiecare dată Ghidul solicitantului și Glosarul de termeni, documente ce sunt actualizate pentru fiecare sesiune.

Aplicația online este deschisă începând de astăzi iar termenul limită pentru înscrierea proiectelor și programelor culturale este 30.09.2018, ora 17:00. Toate informațiile sunt deja disponibile pe pagina de Internet a AFCN, unde găsiți detalii cu privire la alocarea bugetului pe arii, priorități, plafoane de finanțare, calendar, condiții de eligibilitate, ghid de completare a formularului electronic

Tot astăzi se deschide și aplicația de înscriere a candidaturilor evaluatorilor. Invităm experţii evaluatori independenţi să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor/programelor culturale în sesiunea I / 2019. Candidatura se depune individual, prin completarea unui profil personal în aplicaţia online, accesibilă la www.afcn-experti.ro, urmată de selectarea butonului de înscriere la sesiunea curentă și selectarea a maximum două arii tematice de expertiză.

Procedura de înscriere / activare a candidaturii poate fi consultată aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.