Acum iubirea se răsplătește: câștigă un weekend romantic la munte!

0

Se spune că dragostea trebuie întreținută zi de zi și că are nevoie de implicare, grijă și atenție, e ca un al doilea job. De aceea, APTjob îi răsplătește pe cei care fac acest lucru și care merită o vacanță în doi oricând, nu doar de Valentine’s Day sau Dragobete.

concurs aptjob

Dacă ai peste 18 ani şi nu ai încă un CV pe aptjob.ro, atunci te încadrezi perfect în profilul câştigătorului unui weekend senzațional pentru două persoane la Bran. Drept urmare, existența unui partener fructifică beneficiile incluse în premiu.

Regulile sunt foarte simple. Îţi încarci CV-ul pe aptjob.ro şi intri în concurs. Însă ai grijă ca CV-ul să conțină informații reale și actuale.

Când poţi face asta? Până pe 25 februarie 2016. Premiul cel mare este doar unul, dar partea bună constă în faptul că pe lângă acesta, cu CV-ul tău poţi obţine şi un job perfect pentru tine.

Descoperă detaliile și regulamentul concursului!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.