Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Acces gratuit la 79 de ore de continut premium

0

An de an selectam cu rigurozitate cei mai influenti experti tech la nivel global si ii invitam la Bucharest Tech Week pentru a impartasi cu tine insight-uri valoroase dobandite in urma experientei lor.

Astfel, sprijinim intregul ecosistem de business sa se dezvolte prin adoptarea noilor tehnologii, dar si prin furnizarea unor resurse informationale de calitate pentru profesionistii din intreaga regiune.
In perioada aceasta, cand e recomandat sa nu iesim din casa, iti sugeram sa nu pui stop evolutiei tale. Asadar, pentru ca faci parte din comunitatea noastra, venim in intampinarea ta cu 79 de ore de continut premium, prezentate de 109 speakeri internationali si locali, insumand intreaga colectie de sesiuni din cadrul Business Summits din anii 2018 & 2019.

Acestea vor fi disponibile timp de 30 de zile de la data primirii acestui e-mail. Suntem convinsi ca vei gasi informatii utile despre cum va arata in curand mediul de business la nivel global si care te vor pregati pentru ceea ce urmeaza.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.