Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială UniCredit Bank, vine în Timișoara în perioada 22 – 24 mai 2019

0

Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială UniCredit Bank, vine în Timișoara în perioada 22 – 24 mai 2019.


Ești antreprenor? Ai o afacere creativă sau faci lucrurile diferit în cadrul unei afaceri clasice?
Atunci vino la Academia Minților Creative, să-ți iei inspirație și curaj de la mentorii noștri, ei înșiși antreprenori sau consultanți care cunosc foarte bine provocările cu care te confrunți.

Sursa: aici.

📋 Completează formularul de aici: www.unicredit.ro/academia-mintilor-creative până pe 19 mai, 2019.
❗ Grăbește-te! Locurile sunt limitate.

➡ Pe parcursul celor trei zile, vom aborda subiecte precum: realizarea unui business plan, branding, storytelling pentru afacerea ta, marketing, motivarea echipei, legislație, taxe & fiscalitate, analiză de business, finanțări, HR pentru afacerea ta și vom schimba idei cu antreprenori de succes.

ℹ Despre Academia Minților Creative
Academia Minților Creative, Programul de educație financiară și antreprenorială al UniCredit Bank, a început acum doi ani și a avut deja 8 ediții în București, Timișoara și Cluj. Academia este o școală în care “profesori” sunt practicieni cu mulți ani de business în spate, antreprenori cu gândire creativă, care dau cursanților sfaturi nu din cărți, ci din vasta lor experiență.

Acum doi ani, am pornit la drum cu scopul de a susține mințile creative din România și de a le ajuta să își valorifice potențialul.

Ne-am propus să susținem antreprenorii români și să îi ajutăm să devină un element puternic al economiei naționale. Deoarece noi credem în antreprenori și în diferența pe care o pot face prin afacerilor lor. Creativitatea, împreună cu dorința lor de a face lucrurile altfel, dau naștere unor idei și produse inovative care provoacă modelele tradiționale de business. Din acest motiv, ne luăm în serios datoria de a-i sprijini în lucrurile care contează pentru ei. Am strâns soluțiile și le-am pus sub o umbrelă – Platforma Minților Creative, prima platformă din România dedicată susținerii minților creative.

#AcademiaMintilorCreative

Vezi cum a fost în ultimele ediții ale Academiei, aici:

➡ Iași: https://www.facebook.com/UniCreditBankRomania/posts/2076564302458168?__tn__=-R

➡ Cluj:
https://www.facebook.com/UniCreditBankRomania/photos/?tab=album&album_id=1878558588925408

➡ Timișoara:
https://www.facebook.com/pg/UniCreditBankRomania/photos/?tab=album&album_id=1631105807004022

➡ Bucureşti:
https://www.facebook.com/pg/UniCreditBankRomania/photos/?tab=album&album_id=1267899916657948

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.