Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Academia Creativitatii si Talentului anunta lansarea primul program quality education din Romania

0

Program quality education: Comunicare senzoriala si dezvoltarea intuitiei inalte

 Inscrierile se pot face pana la data de 30 august 2013.

Academia Creativitatii si Talentului anunta lansarea primul program quality education din Romania, aflat la cel de-al treilea modul din vara asta, ce se va desfasura in perioada 6-8 septembrie 2013. Participantii ( copii cu varste cuprinse intre 6-12 ani) si parintii vor putea afla cum isi pot educa calitatile senzoriale si abilitatile intuitive! Acest program folosit dupa mult timp care a dat nastere la oameni de succes in toate domeniile!

Copilul si parintele vor invata un pachet de exercitii si tehnici care ii vor ajuta sa se pregateasca rapid pentru a lua cuvantul in fata unei audiente astfel incat vocea sa nu fie afectata de emotie sau de surpriza unei astfel de interventii. De asemenea, vor avea deschidere catre invatarea prin senzori si vor descoperi care sunt sugestiile pe care le transmite un public mare sau un auditoriu, vor descoperi solutii prin stimularea intuitiei pentru a gestiona situatiile de criza in aspectele vietii si vor avea curaj sa se exprime verbal si sa isi descopere valoarea motivational-personala. In program sunt incluse ateliere precum: stiintele comunicarii, oratorie, matematica pentru viata, dans educational si activitati de dezvoltare personala si limbajul emotiilor.

 

Despre mentori:

Prof. dr. Florian Colceag este presedintele Asociatiei IRSCA Gifted Education, expert international in educatia copiilor cu abilitati inalte, reusind timp de 20 de ani sa atinga un record mondial in domeniul performantei, castigand un numar de peste 60 de medalii de aur la olimpiadele internationale de matematica.

Lajos Kristof: discipolul maestrului psihopedagog Florian Colceag a reusit sa antreneze copii cu abilitati inalte, avand o experienta vasta in special in cazurile speciale pe copii cu duble exceptionalitati. Anul trecut a fost finalist la Premiile pentru Drepturile Copiilor, a castigat numeroase premii in literatura, jurnalism si psihologie, in prezent fiind inscris in asociatii de renume precum International Association for Excellence and Development Education si expert asociat in cadrul unui program confidential dedicat copiilor cu abilitati extrasenzoriale.

Laurentiu Burtan, profesor matematica, programator, coregraf, profesor de dans, absolvent al Facultatii de matematica, sectia Matematica-Pedagogie (2002). Laurentiu a avut contact cu dansul la varsta de 16 ani si de atunci a participat la numeroase emisiuni live, concursuri, a realizat preselectii pentru show-ul Romanii au talent si a fondat proiectul “Dance Is All” pentru copii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani. https://www.facebook.com/DanceIsAll

Adriana Ealangi, profesor invatamantul primar, gradul I, cu o experienta bogata in formarea copiilor (10 ani); in calitate de director educational (3 ani) a dezvoltat programe pentru copii, in colaborare cu instututii publice si private.

Locatia: Conil Kindergarten, Str. Dr. Staikovici nr. 4 (punct de reper: Piata Operei), Bucuresti

contact@giftedacademy.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.