Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Abonează-te la DoR pe shop.decatorevista.ro

0

DoR e o revista trimestriala independenta despre Romania de azi, despre experienţele si trairile noastre comune. Publicam jurnalism lucrat temeinic, departe de prioritatile actuale ale presei romanesti. Planul DoR a fost de la inceput curajos: sa facem o revista generalista, dar nu superficiala; inteligenta, dar nu condescendenta; altfel, dar nu alternativa; editata, nu un catalog de compuneri de sertar; cu opinii, dar nu didactic a; spectaculoasa, dar nu socanta; cumpatata, dar nu confortabila.

Stim ca nu mai vrei mesaje stridente si adevaruri absolute, dar ca tii la cautare, la explorare, la descoperirerea unui „mai bine” – in ce consumi, in ce votezi, in ce investesti. Prin subiectele pe care le abordeaza, DoR e revista care cauta alaturi de tine.

Aboneaza-te si alatura-te acestei comunitati de cautatori.

Abonamentele pentru 2012 se pot cumpara online de pe shop.decatorevista.ro.

Economisesti bani si primesti revista rapid si fara batai de cap. Abonandu-te, ne ajuţi direct sa ne continuam munca si s-o facem tot mai bine. Contribui la promovarea jurnalismului profund si a designului curat si inovator, a fotografiei care chiar valoreaza cat mii de cuvinte si a ilustratiei cu subinteles.

– Cristian Lupsa, editor DoR

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.