ABC de Educatie Financiara pentru ONG-uri

0

TechSoup Romania si ING Bank lanseaza primul e-book de Educatie Financiara pentru ONG-uri.

ABC-ul de Educatie Financiara pentru ONG-uri este disponibil gratuit, in format digital, aici – http://educatiefinanciara.techsoup.ro/abc-de-educatie-financiara-pentru-ong-isti-incepatori/

E-book-ul ”ABC de Educatie Financiara pentru ONG-uri” contine sfaturi, exemple de bune practici si articole scrise de voluntari ING Bank.

ABC educatie financiara cover

Planificare, banking, fundraising si raportare sunt cei 4 piloni fundamentali pe care orice organizatie non-profit isi poate construi planificarea bugetara, mai eficient. Urmand sfaturile colegilor de la Asociatia pentru Relatii Comunitare, descopera in publicatie cele mai bune 10 practici prin care poti strange fonduri pentru organizatia ta. Mai mult, afla si cum ar trebui sa scrii o cerere de finantare sau ce-ar trebui sa stii despre comisioanele bancare atunci cand iti alegi banca.

Poti citi publicatia online pe Kindle, tableta, telefon sau alt e-reader – descarca aici fisierele .pdf si .epub si adauga-le pe e-readerul, tableta sau computerul tau.

Resurse suplimentare de invatare sunt disponibile aici – http://educatiefinanciara.techsoup.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează