ABC de Educatie Financiara pentru ONG-uri

0

TechSoup Romania si ING Bank lanseaza primul e-book de Educatie Financiara pentru ONG-uri.

ABC-ul de Educatie Financiara pentru ONG-uri este disponibil gratuit, in format digital, aici – http://educatiefinanciara.techsoup.ro/abc-de-educatie-financiara-pentru-ong-isti-incepatori/

E-book-ul ”ABC de Educatie Financiara pentru ONG-uri” contine sfaturi, exemple de bune practici si articole scrise de voluntari ING Bank.

ABC educatie financiara cover

Planificare, banking, fundraising si raportare sunt cei 4 piloni fundamentali pe care orice organizatie non-profit isi poate construi planificarea bugetara, mai eficient. Urmand sfaturile colegilor de la Asociatia pentru Relatii Comunitare, descopera in publicatie cele mai bune 10 practici prin care poti strange fonduri pentru organizatia ta. Mai mult, afla si cum ar trebui sa scrii o cerere de finantare sau ce-ar trebui sa stii despre comisioanele bancare atunci cand iti alegi banca.

Poti citi publicatia online pe Kindle, tableta, telefon sau alt e-reader – descarca aici fisierele .pdf si .epub si adauga-le pe e-readerul, tableta sau computerul tau.

Resurse suplimentare de invatare sunt disponibile aici – http://educatiefinanciara.techsoup.ro/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează