Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A XV-a Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta. “Medicina de Urgenta: Summum de specializari sau supraspecializare?”

0

A XV-a Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta: “Medicina de Urgenta: Summum de specializari sau supraspecializare?”, organizata in perioada 11-14 septembrie la Poiana Brasov de catre Asociatia Serviciilor de Ambulanta din Romania impreuna cu Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti, s-a dovedit a fi un eveniment asteptat, calitatea acesteia ridicandu-se la standardele internationale. Conferinta a fost marcata de prezenta Ministrului Sanatatii-Nicolae Banicioiu, a Secretarului de Stat- Prof Dr Dorel Sandesc si a Generalului Marcel Opris.

Cei peste 300 de participanti la Conferinta au avut ocazia sa invete si sa afle noutati de la cei mai buni din domeniu- profesori universitari, lectori din Romania si din Statele Unite. Printre personalitatile prezente la eveniment putem aminti pe Prof Dr Diana Cimpoesu, Prof Dr Catalin Cîrstoiu, Terrence Mulligan- Director of International Emergency Medicine Program, James Lennon- Senior Vice President HKS/Team ED, Prof Dr Gheorghe Burnei, Conf Dr Monica Cîrstoiu, Dr Gabriel Tatu Chitoiu, Dr Valentin Calu, Dr Radu Zamfir, Dr Cristina Ceck, Dr Sorin Baila, Dr Alis Grasu.

Prezidiu Conferinta

Terrence Mulligan a oferit o viziune globala asupra dezvoltarii  medicinei de urgenta , participand cu o lucrare expusa anul acesta in cadrul Conferintei Internationale de Medicina de Urgenta din Hong Kong  si sustinand doua cursuri despre Toxicologie si despre Managementul Urgentelor in UPU.

Noutatile la nivel international si o perspectiva noua asupra arhitecturii si fluxurilor unei Unitati de Primiri Urgente au fost aduse in cadrul evenimentului de catre James Lennon prin lucrarea  Principiile arhitecturii unui Departament de Primiri Urgente Avansat.

Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta a devenit un eveniment de traditie, Dr Cristian Grasu, Presedintele Societatii de Salvare si al Asociatiei Serviciilor de Ambulanta din Romania, declarand ca la inceputul anului viitor vor incepe pregatirile pentru cea de-a 16 editie.

Sponsorii acestui eveniment sunt: AstraZeneca, Medist Imaging, Happy Advertising, Apa Nova, Banca Transilvania Divizia Pentru Medici, Aqua Carpatica, Domeniile Samuresti, Rose Mary, Calif, Nescafe Alegria, Nestle Cereale Integrale, Fotovidegraf, Virus Protect, Hotel Caro.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Medica Academica, PaginaMedicala.ro, emedic.ro, Universitatea Carol Davila, MedicalStudent.ro, Romedic, Medfarm, Jurnalul de Ilfov, Wise Trumpets, www.shopfamousgifts.ro, EventLink360.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.