Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiu: A VI-a ediție a Conferinței Managementul Performanței în România

0

Sibiul devine din nou polul performanței în mediul de afaceri.

În perioada 26 – 27 Octombrie 2016, Sibiul redevine capitala managementului performanței, găzduind ce-a de-a VI-a ediție a evenimentului devenit deja tradiție: Conferința Managementul Performanței în România. Evenimentul va fi deschis de masterclass-ul Excelența în Afaceri prin Utilizarea Indicatorilor Cheie de Perfromanță (KPIs) care va evidenția tendințele actuale ale domeniului prin expunerea unui studiu de caz.

logo-conferinta-mp-2016-v0-2

 

Participanții vor asista apoi la șapte sesiuni de prezentare, susținute de reprezentanți ai unor companii precum: Banca Națională a României, Bombardier, E.ON, Flanco, Policolor, Saint-Gobain Weber, The KPI Institute și WorldSkills Romania.

În cadrul sesiunilor de prezentare, participanții vor avea ocazia să învețe din experiența unor practicieni renumiți, să afle bunele practici în domeniu și cele mai noi tendințe validate la nivel național și internațional. Cei prezenți la conferință vor obține o viziune cuprinzătoare asupra managementului performanței, prin însușirea tehnicilor, proceselor și instrumentelor specifice domeniului, care au aplicabilitate la toate nivelurile de implementare: strategic/organizațional, operațional/departamental și individual.

Experiența de învățare va fi completată și fundamentată practic prin cele trei workshopuri desfășurate în paralel, care vor închide evenimentul:

Workshop A – Managementul performanței la nivel de angajat;·

Workshop B – Tehnici de selecție a Indicatorilor Cheie de Performanță (KPIs);·

Workshop C – Planificarea și execuția strategiei în administrația publică.·

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri și modalități de înscriere, vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului: http://www.acumenintegrat.ro/ConferintaManagementul-Performantei-in-Romania-2016/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.