A V-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania

0

A V-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania
Noi perspective. Noi Conexiuni. Nenumarate oportunitati.

In perioada 19-21 noiembrie, Sibiul devine pentru a V-a oara capitala performantei, gazduind cel mai important eveniment din Romania dedicat managementului performantei: Conferinta Managementul Performantei in Romania.

11

Conferinta reuseste sa surprinda anual prin diversitatea subiectelor tratate si aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar si prin estimarea tendintelor viitoare in managementul performantei in Romania si la nivel international.

Evenimentul va aduce in fata publicului practicieni de referinta ai domeniului, din cadrul unor companii de top precum: Alcatel Lucent, BRD, Calitop, Dacia Group, FM Logistic, Grupul CityGrill Hewlett Packard, Procter & Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro, Vivre Deco.

Participantii vor asista la 14 sesiuni de prezentari care vor aborda tema managementului performantei la toate nivelurile: organizational, operational si individual, avand totodata posibilitatea de a se implica in dezbateri cu profesionistii invitati in cadrul celor 3 paneluri de discutii.

Venind in completarea experientei de invatare din primele zile, ultima zi a evenimentului va fi dedicata celor 3 workshopuri care se vor desfăsura în paralel:

• Workshop A – Masurarea Performantei: De la strategie la Indicatori Cheie de Performanta (KPIs)
• Workshop B – Imbunatatirea Performantei: Luarea deciziilor pe baza rezultatelor Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs)
• Workshop C – Construirea unei culturi orientate spre performanta: Alinierea angajatilor la strategia organizationala.

Conferinta va fi inchisa prin simularea business Friday Night at the ER, avand ca scop dezvoltarea gandirii sistemice si fiind relevanta pentru participantii din orice industrie si arie functionala.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului:
http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează