Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A V-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania

0

A V-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania
Noi perspective. Noi Conexiuni. Nenumarate oportunitati.

In perioada 19-21 noiembrie, Sibiul devine pentru a V-a oara capitala performantei, gazduind cel mai important eveniment din Romania dedicat managementului performantei: Conferinta Managementul Performantei in Romania.

11

Conferinta reuseste sa surprinda anual prin diversitatea subiectelor tratate si aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar si prin estimarea tendintelor viitoare in managementul performantei in Romania si la nivel international.

Evenimentul va aduce in fata publicului practicieni de referinta ai domeniului, din cadrul unor companii de top precum: Alcatel Lucent, BRD, Calitop, Dacia Group, FM Logistic, Grupul CityGrill Hewlett Packard, Procter & Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro, Vivre Deco.

Participantii vor asista la 14 sesiuni de prezentari care vor aborda tema managementului performantei la toate nivelurile: organizational, operational si individual, avand totodata posibilitatea de a se implica in dezbateri cu profesionistii invitati in cadrul celor 3 paneluri de discutii.

Venind in completarea experientei de invatare din primele zile, ultima zi a evenimentului va fi dedicata celor 3 workshopuri care se vor desfăsura în paralel:

• Workshop A – Masurarea Performantei: De la strategie la Indicatori Cheie de Performanta (KPIs)
• Workshop B – Imbunatatirea Performantei: Luarea deciziilor pe baza rezultatelor Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs)
• Workshop C – Construirea unei culturi orientate spre performanta: Alinierea angajatilor la strategia organizationala.

Conferinta va fi inchisa prin simularea business Friday Night at the ER, avand ca scop dezvoltarea gandirii sistemice si fiind relevanta pentru participantii din orice industrie si arie functionala.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului:
http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.