„A new year is a new chance to start a new and better life”

0

Mulțumim că ai fost alături de Romania Pozitivă și anul 2013!

Alături de tine în 2013 au fost *peste 150 000 de români care s-au bucurat de peste 11 000 de argumente de Bine despre România publicate pe platforma noastră încă din 2006!

1 january

Mulțumim autorilor și partenerilor: AIESEC Timisoara, Alin-Gabriel Boicu, Zâmbet şi sănătate, CE-RE, Cristina Apopei, Plantam fapte bune in Romania, Grupul Educativa, Elena Mavrodin, EliS D, evive.ro, Fundatia Noi Orizonturi, Fundatia Calea Victoriei, Florin Ghinda, Fundatia Pact, MyGRASP, Green Revolution, Inaugurat in Romania, Incubator107, Incubator107 Timisoara, Irina-Gabriela Buda, Initiativa pentru Fericire, Iulia Anton, Lucian Ilica, Let’s Do It, Romania!, ViitorPlus-Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă, Impact Hub Bucharest, NESsT România, moara de hartie, liberinmiscare.ro.

LA MULT BINE, dragă România! Să avem un 2014 în care să facem lucruri Bune împreună!

 *potrivit statisticilor www.trafic.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează