„A new year is a new chance to start a new and better life”

0

Mulțumim că ai fost alături de Romania Pozitivă și anul 2013!

Alături de tine în 2013 au fost *peste 150 000 de români care s-au bucurat de peste 11 000 de argumente de Bine despre România publicate pe platforma noastră încă din 2006!

1 january

Mulțumim autorilor și partenerilor: AIESEC Timisoara, Alin-Gabriel Boicu, Zâmbet şi sănătate, CE-RE, Cristina Apopei, Plantam fapte bune in Romania, Grupul Educativa, Elena Mavrodin, EliS D, evive.ro, Fundatia Noi Orizonturi, Fundatia Calea Victoriei, Florin Ghinda, Fundatia Pact, MyGRASP, Green Revolution, Inaugurat in Romania, Incubator107, Incubator107 Timisoara, Irina-Gabriela Buda, Initiativa pentru Fericire, Iulia Anton, Lucian Ilica, Let’s Do It, Romania!, ViitorPlus-Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă, Impact Hub Bucharest, NESsT România, moara de hartie, liberinmiscare.ro.

LA MULT BINE, dragă România! Să avem un 2014 în care să facem lucruri Bune împreună!

 *potrivit statisticilor www.trafic.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează