A început USR Summer Camp

0

A început USR Summer Camp

Uniunea Studenților din România (USR) dă startul distracției între
16 iulie și 27 august pe plaja de lângă Obelisc din Costinești

usr

Începând cu data de 16 iulie 2015, Uniunea Studenților din România (USR) dă startul distracției pe plaja de lângă Obelisc, din Costinești, prin demararea proiectului USR Summer Camp.

Astfel, cei aproximativ 5000 de studenți beneficiari ai taberelor studențești din Costintinești se pot bucura de distracție și activități marca USR. Ca în fiecare an, proiectul USR Summer Camp, realizat de Uniunea Studenților din Romînia, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Primaria București și Centrul de Proiecte al Primăriei București ”PROEDUS”, oferă tinerilor din stațiunea Costinești numeroase mijloace prin care își pot petrece vacanța la mare.

Competițiile sportive de pe plajă, numeroasele jocuri și concursuri tematice, sesiunile de educație non-formală, campaniile de informare și conștientizare cu privire la problemele cotidiene de la nivel național și internațional, activitățile de team-building, serile de socializare de natură culturală la focul de tabără cât și petrecerile tematice organizate de Uniunea Studenților din România în cadrul ” USR Summer Camp”, sunt doar câteva din mijloacele prin care studenții se pot distra în tabără la Costinești în această vară.
Pentru mai multe detalii despre ”USR Summer Camp” ne găsiți zilnic până pe 27 august la cortul USR amplasat pe plaja de lângă Obelisc din Costinești sau aceesând www.summer.uniunea.ro sau www.facebook.com/summerusr.
Noi iți garantăm că o adevărata vacanța la Costinești înseamnă USR Summer Camp! Te așteptăm!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează