Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A început USR Summer Camp

0

A început USR Summer Camp

Uniunea Studenților din România (USR) dă startul distracției între
16 iulie și 27 august pe plaja de lângă Obelisc din Costinești

usr

Începând cu data de 16 iulie 2015, Uniunea Studenților din România (USR) dă startul distracției pe plaja de lângă Obelisc, din Costinești, prin demararea proiectului USR Summer Camp.

Astfel, cei aproximativ 5000 de studenți beneficiari ai taberelor studențești din Costintinești se pot bucura de distracție și activități marca USR. Ca în fiecare an, proiectul USR Summer Camp, realizat de Uniunea Studenților din Romînia, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Primaria București și Centrul de Proiecte al Primăriei București ”PROEDUS”, oferă tinerilor din stațiunea Costinești numeroase mijloace prin care își pot petrece vacanța la mare.

Competițiile sportive de pe plajă, numeroasele jocuri și concursuri tematice, sesiunile de educație non-formală, campaniile de informare și conștientizare cu privire la problemele cotidiene de la nivel național și internațional, activitățile de team-building, serile de socializare de natură culturală la focul de tabără cât și petrecerile tematice organizate de Uniunea Studenților din România în cadrul ” USR Summer Camp”, sunt doar câteva din mijloacele prin care studenții se pot distra în tabără la Costinești în această vară.
Pentru mai multe detalii despre ”USR Summer Camp” ne găsiți zilnic până pe 27 august la cortul USR amplasat pe plaja de lângă Obelisc din Costinești sau aceesând www.summer.uniunea.ro sau www.facebook.com/summerusr.
Noi iți garantăm că o adevărata vacanța la Costinești înseamnă USR Summer Camp! Te așteptăm!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.