A inceput inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards® 2015

0

Competitia, aflata la a treia editie, este dedicata exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate;

Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare din cele 7 categorii ale competitiei;

Inscrierile in competitie se vor face online, in perioada 5 Ianuarie – 6 Martie, pe site-ul www.CSRawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.

Castigatori - Gala Romanian CSR Awards 2014-01

Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a treia editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 6 martie 2015, ora 24.00!

Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 9 -20 martie 2015 juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul unei Gale de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie 2015. Fiecare companie va putea inscrie cate un proiect in fiecare din cele 7 categorii ale competitiei, respectiv: Mediu, Sanatate, Educatie, Sustinerea comunitatii, Sustinerea angajatilor, Campanii CSR pe Facebook si Campanii Interne de CSR.

Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

“Suntem deja la a treia editie a competitiei. An de an am vazut cum tot mai multe companii au inceput sa se implice in proiecte de responsabilitate social, iar tendinta se va mentine si in urmatoarea perioada, companiile constientizand ca sunt parte a comunitatilor in care activeaza. Romanian CSR Awards va aduce in centrul atentiei proiectele de responsabilitate sociala care s-au remarcat in 2014 si reprezinta o recunoastere a eforturilor celor care se implica cu devotament pentru ca lumea din jurul nostru sa fie mai buna pentru generatiile viitoare”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Competitia va face diferenta intre proiectele realizate de companiile mari (peste 250 angajati) si cele realizate de IMM-uri (sub 250 de angajati). Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2014. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului 2014.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează