Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A inceput inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards® 2015

0

Competitia, aflata la a treia editie, este dedicata exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate;

Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare din cele 7 categorii ale competitiei;

Inscrierile in competitie se vor face online, in perioada 5 Ianuarie – 6 Martie, pe site-ul www.CSRawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.

Castigatori - Gala Romanian CSR Awards 2014-01

Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a treia editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 6 martie 2015, ora 24.00!

Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 9 -20 martie 2015 juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul unei Gale de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie 2015. Fiecare companie va putea inscrie cate un proiect in fiecare din cele 7 categorii ale competitiei, respectiv: Mediu, Sanatate, Educatie, Sustinerea comunitatii, Sustinerea angajatilor, Campanii CSR pe Facebook si Campanii Interne de CSR.

Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

“Suntem deja la a treia editie a competitiei. An de an am vazut cum tot mai multe companii au inceput sa se implice in proiecte de responsabilitate social, iar tendinta se va mentine si in urmatoarea perioada, companiile constientizand ca sunt parte a comunitatilor in care activeaza. Romanian CSR Awards va aduce in centrul atentiei proiectele de responsabilitate sociala care s-au remarcat in 2014 si reprezinta o recunoastere a eforturilor celor care se implica cu devotament pentru ca lumea din jurul nostru sa fie mai buna pentru generatiile viitoare”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Competitia va face diferenta intre proiectele realizate de companiile mari (peste 250 angajati) si cele realizate de IMM-uri (sub 250 de angajati). Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2014. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului 2014.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.