A fost lansat programul CASA VERDE pentru Persoane Fizice!

0

Programul CASA VERDE pentru Persoane Fizice a fost lansat la inceputul lunii iulie 2010 de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Potrivit site-ului termicexpert.ro „programul CASA VERDE presupune instalarea sistemelor care utilizeaza energia regenerabila, panouri solare, pompe de caldura si cazane pe peleti pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire, inclusiv inlocuirea sistemelor clasice de incalzire folosind aceste tehnologii.”

Sistemele pe care vi le oferim si care fac obiectul Programului, sunt complet ecologice si realizeaza economii de pana la 75% la facturile platite pentru energie.

Ghidul de Finantare pentru acest Program a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in data de 18.06.2010 si este aprobat de Ministerul Mediului.
Conform acestui Ghid :

Persoanele fizice care pot accesa fondurile nerambursabile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :

* sa aibe domiciliu pe teritoriul Romaniei ;
* este propietar sau co-propietar pe imobilul pe care se implementeaza investitia iar imobilul nu trebuie sa faca obiectul vreunui litigiu ;
* nu are restante la bugetul de stat sau bugetul local ;
* in activitatea anterioara, nu a incalcat prevederile privind protectia mediului.

Sumele pe care le primiti inapoi:
* pana la 6000 RON pentru instalarea panourilor solare ;
* pana la 6000 RON pentru instalarea centralelor pe peleti etc. ;
* pana la 8000 RON pentru instalarea pompelor de caldura.

Urmati acest link pentru a afla mai multe detalii despre „Modul de Functionare al Programului” .

Va oferim o SOLUTIE COMPLETA pentru acest Program, constand in consultanta pentru intocmirea documentatiei necesare accesarii fondurilor nerambursabile, proiectare, transport, montaj, garantie si post-garantie pentru sistemele solare care fac obiectul Programului.

Mai multe informatii pe site-ul termicexpert.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează