Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A doua ediție a Forbes Kids Festival s-a încheiat cu un număr record de participanți și inimi fericite

0

Sâmbătă, 6 iulie, a fost furnicar pe pajiștea din Parcul Mogoșoaia – 10.000 de persoane s-au bucurat din plin de cel mai important festival dedicat copiilor – Forbes Kids Festival – Pași către viitor!, aflat la cea de-a doua ediție.  

Evenimentul a început în forță cu un show aerian fascinant. Preț de câteva minute, toate privirile au fost îndreptate spre cer, pentru a admira demonstrația de acrobație a elicopterului IAR 330 “PUMA”, aparținând Bazei 90 Transport Aerian.

Programul de divertisment a continuat la scenă cu spectacole de muzică, teatru, dans, baloane de săpun, precum și demonstrații de scrimă, exerciţii demonstrative ale Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” la instrucţia de front, mini discotecă și multe-multe premii oferite în cadrul marii tombole. Responsabili cu buna dispoziţie au fost Corul Cantus Mundi, Opera Comică pentru Copii, Lady Bubble Show, Contrapunct, Blu Party, precum și MC-ul evenimentului – frumoasa actriță Alexandra Timofte.

De departe, cel mai îndrăgit moment al festivalului a fost spectacolul oferit de Centrul de Echitație Potcoava Mountain Hideaway. Copii, părinți și bunici deopotrivă au urmărit cu sufletul la gură elementele de dresaj în libertate, posta hungara și volteo, executate cu măiestrie de Teodor Secareanu, alături de cei mai simpatici căluți – Nelly și Lizzi.

Într-adevăr, Forbes Kids Festival a fost construit în jurul unui concept unic, axat pe meserii. Astfel, pe parcursul întregului eveniment, copiii – mai mari sau mai mici – au avut ocazia să descopere tainele diverselor profesii: arhitect, designer, farmacist, stomatolog, actor, croitor, pictor, constructor, olar, muzician, polițist, pompier, explorator, fotbalist, povestitor, bijutier, fermier etc., sub îndrumarea specialiștilor de la Bricks 4 Kidz,  Momprenoare, Matius, Clay Play, Cantus Mundi, Dandelion, Rembrandt, Wagner arte, Matius, Blu Party și alții.

Bucuria Forbes Kids Festival a cuprins și multe alte activități creative și de relaxare pregătite de partenerii celei de-a doua ediții a festivalului:

BMW Group –  a amenajat un corner de Lifetyle unde părinții s-au bucurat de plăcerea de a conduce alături de cei mici.

Casa Timiș  – a pregătit un spațiu de relaxare plin de eleganță și de rafinament în care invitații au putut descoperi povestea frumosului conac – un adevărat labirint senzorial ce expune perfect simbioza dintre om și natură.

Clinica Eliade – Dr. Robert Savin de la Clinica Eliade le-a oferit celor prezenți la festival consultații și sesiuni de osteopatie.

Eau Thermale Avene i-a așteptat pe cei mici la activități de pescuit și de tresure hunt în minunatul Parc Mogoșoaia.

Elgydium Mascota Elgy a pregătit pentru cei mici o trambulină și multă distracție, iar la cornerul Klorane Bebe copiii s-au distrat la piscina cu bile și s-au transforma în super eroi și prințese de poveste.

McDonalds și-a pregătit culorile și i-a așteptat pe copii la cornerul Micilor Creativi cu baloane colorate, felii de măr și o echipă entuziastă superspecializată în picturi pe față, gata să transforme toți copiii în lei feroce sau prințese curajoase.

Mega Image a venit cu un corner special de relaxare, mișcare și healthy eating.

Cris Tim i-a invitat pe copii la mișcare și, pe lângă atelierele creative, cei mici au cucerit înălțimile pe peretele de escaladă și s-au antrenat pe terenul de fotbal unde toți au câștigat premii.

Forbes Kids vă mulţumește că aţi făcut parte din această poveste minunată și vă așteaptă, cu bucurie, la ediția viitoare! Atât vă mai spunem: avem, deja, noi idei fabuloase pentru o nouă poveste Forbes Kids Festival – Pași către viitor!

***

Forbes Kids le mulțumește partenerilor săi: BMW România, Cellini, Carrefour România, TEX în calitate de parteneri strategici; Casa Timiș, Cris-Tim, Clinica Eliade și parteneri platinum; Klorane Bebe, Elgydium Romania, Eau Thermale Avène, Groupama Asigurari, MEGA IMAGE, Alpha Bank Romania, AQUA Carpatica în calitate parteneri gold, precum și partenerilor: Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro, Ministerul Afacerilor Interne, Romania, Chilli Ideas, Vice Cream, La Finca Alioli, Jerry’s Pizza, La Un Pai, Puro&Bio Romania, Yummy Tummy, Profructta, Good Mood Coffee, MELLOW DRINKS, ORYGYNS Specialty Coffee, Atelierul Tipografic cu stil, Unii cu Duba, MATIUS, Bricks 4 Kidz Romania, Opera Comică pentru Copii, Bălăngănel.ro, Cantus Mundi Romania, DHS Bike, Afi Sport, Dermastore.ro, Centrul de echitație Potcoava, Sano, Logiscool, BluParty, Clay Play Ceramica, Rembrandt Art School, Dandelion – Atelier de creație, Mamprenoare, Wagner Arte Frumoase și Povești, Hama Romania, Set up Stories Events, Școala de Valori, Serviciul Voluntar de Ambulanță – Asociația Ambulanța Life, Romprest.

Parteneri media: Pap tot!, Minimax, Itsy Bitsy GOKID.ro, Blitz TV, Recomand cu drag.ro, Alexisme, solonaria.ro, ClaudiaCojocea.ro, Pisica pe sârmă, SfatulParintilor.ro, Qbebe, BebeH, Modern Dads, Blogulmamei.ro, Cristina Călin Blog, Bianca Moruş

***

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România (6.182 exemplare vândute conform celor mai recente date ale Biroului Român de Audit al Tirajelor) și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză Forbes la nivel mondial. În această perioadă brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediul publicațiilor lunare Forbes România și Forbes Life România, al revistei trimestriale de lux și atitudine Up by Forbes România sau al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente «on-demand» sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească. Forbes România creează oportunități de networking care aduc la un loc un spectru variat de lideri de afaceri, ceea ce permite un mix unic din punct de vedere demografic.

Sub umbrela Forbes România avem revistele:

  • Forbes România – business
  • Forbes Life România – revistă de lifestyle
  • Forbes Kids – revistă despre copii, pentru părinți

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.