Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A doua editie a competitiei Romanian CSR Awards si-a desemnat castigatorii

0

Au fost acordate 45 de premii si mentiuni speciale companiilor care au derulat proiecte de Responsabilitate Sociala în 2013.

Competitia a aliniat la start peste 100 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa implementate pe parcursul anului trecut si peste 60 de companii participante.

Diana Klusch – Corporate Affairs Director Ursus Breweries, Andi Moisescu, bloggerul Cristian China-Birta si Campania Stirilor TVR- „Ajuta Romania” au fost castigatorii premiilor speciale acordate de echipa CSRmedia.ro

Castigatori - Gala Romanian CSR Awards 2014-02

A doua editie a competitiei Romanian CSR Awards si-a desemnat castigatorii in cadrul unei gale de premiere dedicata exclusiv companiilor. Au fost acordate 45 de premii si mentiuni speciale companiilor care au derulat proiecte de Responsabilitate Sociala în anul 2013.

În cadrul galei au fost acordate si patru premii speciale, castigatorii acestora fiind nominalizati de catre echipa CSRmedia.ro. Astfel, la categoria Leader CSR a fost desemnata Diana Klusch, Corporate Affairs Director Ursus Breweries, pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea domeniului Responsabilitatii Sociale Corporative in Romania.

La categoria Star CSR a fost premiat Andi Moisescu, pentru disponibilitatea sa de a se alatura cauzelor sociale si de a sustine diverse activitati în beneficiul celor mai putini favorizati de soarta. La categoria Blogger Responsabil a fost desemnat castigator Cristian China-Birta, alias www.chinezu.eu. Un alt premiu special a fost acordat Campaniei Stirilor TVR “Ajuta Romania”.  Lista completa a castigatorilor poate fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro

„Gala Romanian CSR Awards este o incununare a eforturilor companiilor de a sustine comunitatile in care activeaza si o rasplata pentru oamenii care s-au implicat si au facut posibila implementarea proiectelor de responsabilitate sociala. Multumim partenerilor care au avut incredere in echipa CSRmedia si au sustinut organizarea acestei gale, respectiv companiilor Petrom, GlaxoSmithKline Romania, Piraeus Bank si Good Sign”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al Romanian CSR Awards.

A doua editie Romanian CSR Awards a aliniat la start peste 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut. Valoarea estimativa a finantarii acordata pentru derularea acestora a depasit 6,3 milioane de euro. In cadrul competitiei au fost doua mari sectiuni, una dedicata companiilor cu peste 250 de angajati si alta dedicata firmelor mai mici, cu sub 250 de angajati

Proiectele înscrise in competitie au fost evaluate de catre opt membri ai Juriului.

Pentru stabilirea castigatorilor, acestia au tinut cont de impactul si relevanta proiectelor pentru comunitati. Au luat in calcul, de asemenea, numarul de beneficiari, de angajati si voluntari implicati în proiect, dar si eficienta bugetului investit. Nu în ultimul rand, au fost apreciate rezultatele. Pentru fiecare proiect validat spre jurizare evaluatorii au acordat maximum 100 de puncte, scorul final fiind dat de raportul dintre totalul de puncte adunat de fiecare proiect in parte si numarul de evaluatori.

Castigatori - Gala Romanian CSR Awards 2014

Parteneri media ai evenimentului au fost: TVR, Revista Cariere, Ziare.com, DIGI 24, RomaniaPozitiva.ro, Business24.ro, Independenta.net, Comunicatedeafaceri.ro, mediaTrust, Comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.