A curățat cu ocazia Zilei Mediului mai multe zone verzi din ţară

0

MSD România a curățat cu ocazia Zilei Mediului mai multe zone verzi din ţară

Angajații companiei farmaceutice Merck Sharpe & Dohme (MSD) România au contribuit vineri, 3 iunie, cu ocazia Zilei Mediului, la efortul comun de a avea o planetă mai curată. Acţiunea de voluntariat este o componentă foarte importantă în cadrul platformei „Impreună pentru viaţă”, initiată de companie în România.

În București, 80 de angajați ai MSD România au curățat Grădina Botanică, strângând peste 40 de saci de gunoi şi buruieni. Tot în Bucureşti, angajaţii MSD au săpat rabate şi au pregătit terenul pentru plantarea de răsaduri de flori.
După încheierea evenimentului, toate uneltele achiziţionate cu această ocazie au fost donate Grădinii Botanice din Bucureşti.

„Când lucrezi într-o companie atât de mare cum este MSD devine foarte simplu să lucrezi, pe de o parte, la consolidarea echipei, iar pe de altă parte la implicarea acesteia în activităţi cu impact social. Exact acest lucru am încercat sărbătorind Ziua Mediului. Colegii noştri au participat la salubrizarea zonelor verzi iar rezultatele au fost unele pe măsură atât în Bucureşti, cât şi în ţară”, a declarat Monica Botocan, Human Resouces Leader.

La Iaşi, 12 reprezentanți MSD au salubrizat Zona de agrement C.A.Rosetti. Reprezentanţii MSD din Cluj-Napoca au curăţat de deşeuri Izvorul Sfântul Ioan din Zona Verde Făget, iar la Timişoara, cei 14 angajaţi MSD au ales să salubrizeze Zona Verde de pe bulevardul Republicii din centrul oraşului, unul dintre locurile preferate de promenadă al timişorenilor.

La final, după mai bine de patru ore de muncă, cele patru echipe din ţară au colectat peste 100 de kilograme de gunoi menajer.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează