A apărut prima revistă on-line dedicată iubitorilor de animale!

0

”Totul despre animale” – revista unde cei mai buni prieteni sunt pe primul loc.

maxresdefault-700x352

”Bine v-am găsit! Eu sunt publicația on-line ”Totul despre animale” și mă adresez tuturor celor care iubesc animalele de companie, animalele sălbatice și natura, în general. Am pornit la drum cu un scop bine definit: de a-i ajuta pe oameni să-și înțeleagă prietenii de lângă ei, să învețe să-i iubească și să-i îngrijească, să-i respecte și să le ofere toată atenția pe care aceștia o merită. Mi-am deschis larg paginile, pentru a primi între rândurile lor, scrise cu pricepere și dăruire, pe cel mai bun prieten al omului, câinele, pe grațioasa felină din locuințele noastre, pisica, pe mândrul și elegantul cal, simpatice rozătoare de tot felul, păsări cu aspect și triluri unice, reptile iscoditoare, dar prietenoase. În edițiile următoare nu voi da uitării lumea acvatică și o să plec în căutarea celor mai faimoși pești de acvariu, te voi învăța cum să-i hrănești corect, cum să le acorzi îngrijirea propice dar și cum să-ți construiești iazuri moderne sau să-ți amenajezi acvarii marine. S-au prins în hora prieteniei și animalele sălbatice, dornice fiind de afirmare! Te voi plimba prin locuri inedite ca să-ți arăt, chiar dacă doar virtual, cât de fericite sunt animalele în habitatul lor natural. O dată la două luni, voi reintra în viața ta pentru a-ți aduce noi informații și pentru a sta la povești, ca doi buni prieteni, despre ce s-a mai petrecut prin lumea animalelor. Până la următoarea întâlnire să nu uiți că „Numai când vei iubi un animal vei simţi iubirea cu toată inima. (Anatole France)”

Revista ”Totul despre animale” (90 pagini) costă 7 lei și se află la un click distanță de tine, ea putând fi descărcată de pe site-ul www.totuldespreanimale.ro. Plata se face cu cardul, în mod securizat, prin intermediul site-ul mobilpay.ro iar la achiziționarea revistei primiți suplimentul gratuit ”Femeia și câinele” (25 pagini).

Echipa ”Totul despre animale” vă dorește lectură plăcută!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează