Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A aparut noul numar al revistei ARTe

0

Redactarea ARTe 13, revista de arte si culturi, a intampinat de aceasta data o serie de dificultati si obstacole, însa în cele din urma s-a dovedit a fi unul din cele mai bune numere ale revistei.

ARTe 13 cuprinde cinci sectiuni: arta, literatura, film, travelling si foto, încarcate cu articole captivante. Articole despre operele lui Mircea Cantor care recreeaza arta folclorului roman sub aspectele globalizarii. Mircea Cantor, un artist roman, bine cunoscut in Statele Unite si Europa, a reusit sa impresioneze pe deplin prin operele sale. Cu siguranta sunteti curiosi sa vedeti Arcul de Triumf sub o forma diferita, globalizata.

ARTe 13 prezinta articole despre superbele domnite ale lui Vladimir Volegov si fotografii ale spatiului cotidian din perspectiva pictorului Mirel Vieru. De asemenea va invit sa cititi ARTe 13 pentru a gusta din Adevarata viata de gheisa de Mineko Iwasaki.

ARTe 13 va prezinta o serie de poezii îmbietoare scrise de Andrei Duran, dupa care veti face o plimbare prin tainele Genevei si va veti aminti sau descoperi, comedia muta a lui Buster.

Acestea fiind doar cateva exemple ARTe 13 va ofera multe articole captivante, toate interesante si placute, iar pentru cei care carora le-a placut scenariul Mariei Galea, Mama  m-au exmatriculat, în ARTe 13 veti gasi continuarea.

ARTe 13 este un numar nemaipomenit, cu un layout de admirat. Va recomandam cu placere ARTe 13 pe care o gasiti online la www.initiativedurabile.ro/cultura_si_arta.php#arte sau http://issuu.com/aida_arte/docs/arte_13_.

Lectura placuta!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.