A aparut noul numar al revistei ARTe

0

Redactarea ARTe 13, revista de arte si culturi, a intampinat de aceasta data o serie de dificultati si obstacole, însa în cele din urma s-a dovedit a fi unul din cele mai bune numere ale revistei.

ARTe 13 cuprinde cinci sectiuni: arta, literatura, film, travelling si foto, încarcate cu articole captivante. Articole despre operele lui Mircea Cantor care recreeaza arta folclorului roman sub aspectele globalizarii. Mircea Cantor, un artist roman, bine cunoscut in Statele Unite si Europa, a reusit sa impresioneze pe deplin prin operele sale. Cu siguranta sunteti curiosi sa vedeti Arcul de Triumf sub o forma diferita, globalizata.

ARTe 13 prezinta articole despre superbele domnite ale lui Vladimir Volegov si fotografii ale spatiului cotidian din perspectiva pictorului Mirel Vieru. De asemenea va invit sa cititi ARTe 13 pentru a gusta din Adevarata viata de gheisa de Mineko Iwasaki.

ARTe 13 va prezinta o serie de poezii îmbietoare scrise de Andrei Duran, dupa care veti face o plimbare prin tainele Genevei si va veti aminti sau descoperi, comedia muta a lui Buster.

Acestea fiind doar cateva exemple ARTe 13 va ofera multe articole captivante, toate interesante si placute, iar pentru cei care carora le-a placut scenariul Mariei Galea, Mama  m-au exmatriculat, în ARTe 13 veti gasi continuarea.

ARTe 13 este un numar nemaipomenit, cu un layout de admirat. Va recomandam cu placere ARTe 13 pe care o gasiti online la www.initiativedurabile.ro/cultura_si_arta.php#arte sau http://issuu.com/aida_arte/docs/arte_13_.

Lectura placuta!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează