Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A 3-a editie a „Galei Participarii Politice a Romilor”

0

NDI a lansat inscrierile la cea de a 3-a editie a „Galei Participarii Politice a Romilor” – continuam sa incurajam, sa premiem si sa promovam initiativele, povestile de succes si bunele practici ale acelor persoane/partide/institutii/organizatii care au contribuit prin efortul lor la cresterea implicarii romilor in viata politica romaneasca.
Anul acesta asteptam si nominalizari – puteti recomanda si alte persoane/grupuri de initiativa/organizatii/structuri politice/institutii, care considerati ca merita sa fie in competitie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne transmiteti pe adresa

ndiromania@gmail.com

 informaţiile de contact ale persoanei pe care ati remarcat-o in 2012 (nume si prenume, telefon mobil, adresa de e-mail), impreuna cu mentionarea categoriei din competitie pentru care se realizati nominalizarea. Noi vom contacta toate persoanele nominalizate pentru a se parcurge pasii necesari inscrierii propriu-zise in competitie

 

Categoriile in competitie sunt:

1. Politica in comunitate – in aceasta categorie asteptam povesti de succes in cadrul carora ati incurajat si construit participarea la alegeri a cetatenilor de etnie roma.

2. Start electoral – in aceasta categorie asteptam povesti de succes in cadrul carora s-au remarcat, poate pentru prima data in context electoral, candidati de etnie roma sau cetateni de etnie roma implicati in echipa de campanie.

3. Initiativa pentru comunitate – in aceasta categorie asteptam initiative care apartin consilierilor locali de etnie roma alesi la 10 iunie 2012,  in cadrul carora s-au promovat in plan local solutii la problemele cu care se confrunta comunitatile rome.

4. Responsabilitate – in aceasta categorie asteptam initiative care apartin functionarilor publici sau personalului contractual din sectorul public si s-au dovedit de impact in rezolvarea problemelor comunitatii rome sau in promovarea nevoilor/prioritatilor comunitatii rome pe agenda / in activitatile institutiei publice in cadrul careia activeaza.

Informatii detaliate, ghidul de inscriere si formularul de inscriere in competitie sunt disponibile pe 

www.ce-re.ro/participarepoliticaromi

Pasii pentru a intra in competitie pentru „Gala Participarii Politice a Romilor” sunt:

Pasul 1: Accesati www.ce-re.ro/inscrierepartpolromi

Pasul 2: Descarcati si completati formularul de inscriere (va puteti ajuta de Ghidul de inscriere pus la dispozitie)

Pasul 3: Trimiteti formularul la ndiromania@gmail.com pana cel tarziu 15.02.2013, ora 15 :02.

 

logo NDI fara textToate initiativele/proiectele inscrise vor fi promovate de catre organizatori pe pagina web si vor intra în competitie, urmand a fi evaluate de catre un Juriu format din reprezentanti ai societatii civile si ai partidelor politice, sutinatori constanti ai activitatii NDI in Romania.

Juriul va nominaliza 14 initiative (3 nominalizari/categorie, Premiul special al Juriului si Premiul special al echipei NDI), ce vor fi prezentate in cadrul „Galei Participarii Politice a Romilor” ce va avea loc in seara zilei de joi 21 februarie 2013, in Bucuresti.

Totodata, persoanele nominalizate de catre Juriu vor fi invitate sa participe, alaturi de absolventi ai programelor NDI, la Atelierul „Participare politica dupa alegeri” (21-22 februarie 2013, Bucuresti).

Dorim sa multumim Centrului de Resurse pentru Participare Publica (CeRe) pentru sprijinul constant si inspiratia oferita si in acest an!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.