977.812 puieti intr-o zi

0

Cu tine stabilim noi recorduri în împăduririle cu voluntari în România

unnamed

Felicitări! A fost cea mai mare acţiune de împădurire cu voluntari din ţara noastră, iar tu eşti unul dintre cei 9.652 de plantatori care în această toamnă a contribuit la construirea unui viitor mai bun, în cadrul campaniei noastre din 2015 sub sloganul ”Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”

Pe 14 noiembrie, copii, elevi, profesori, pompieri, militari, jandarmi, localnici, voluntari din toate colţurile ţării au venit la una din plantațiile oficiale sau și-au organizat propria plantație. Mobilizarea a avut loc în 14 judeţe. Datorită ție am arătat că românii se unesc pentru o cauză nobilă. Citeşte mai mult

unnamed (1)

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează