Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

92% dintre cursanții juniori apreciază mai mult jocurile care implică mișcare decât competițiile la cursurile de limba engleză

0
  • 92% dintre cursanții juniori consideră faptul că jocurile care implică mișcare sunt cele mai plăcute și mai eficiente pentru învățarea limbii engleze.

  • 85% dintre aceștia agreează proiectele în echipă ca modalitate de învățare și exersare a limbii engleze.

  • 78% dintre cursanții juniori includ competițiile între echipe printre activitățile în care se implică cu plăcere la cursurile de limba engleză.

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul cursanților de la grupele de juniori, cu scopul de a înțelege perspectiva lor cu privire la ceea ce îi atrage să vină la cursuri și să învețe limba engleză în mod eficient și cu plăcere.

Aceste cifre confirmă, încă o dată, faptul că, în ultima decadă, nevoia unei schimbări în sistemul de educație tradițional a devenit din ce în ce mai evidentă. Concentrarea exclusivă pe livrarea mecanică de informații și ignorarea realității socio-emoționale a procesului educativ trebuie înlocuită cu o nouă viziune în care bunăstarea copiilor să fie principala prioritate.

Învățare socio-emoțională la Shakespeare School

Shakespeare School susține Învățarea socio-emoțională (Social and Emotional Learning -SEL), un cadru educațional în ton cu tendințele și provocările educației din secolul XXI. Școala are rolul și datoria de a-i pregăti pe copii să devină adulți înțelepți, responsabili și empatici. Pentru aceasta, ei trebuie să simtă că fac parte dintr-o comunitate primitoare, în care fiecare membru contează și este susținut.

Conferința “Copilul tău, campion la viață” – Ediția III

Știm cu toții faptul că educația de calitate începe acasă și continuă la școală. Știm, de asemenea, faptul că, pentru a fi un părinte bun, este nevoie ca, din când în când, să adresezi o întrebare și apoi să asculți, cu răbdare și empatie, ceea ce îți povestește copilul tău. De aceea, în calitate de părinte, trebuie să fii la curent cu tot ce apare nou legat de parenting și educație.

În acest context, te anunțăm că la Shakespeare School s-a dat startul înscrierilor gratuite la cea de-a treia ediție a conferinței “Copilul tău, campion la viață” – Editia III. Aceasta va avea în vedere principiile educației bazate pe Cultivarea abilităților socio-emoționale, esentiale pentru pregătirea copiilor pentru un viitor de succes.

Conferința va avea loc pe data de 12 martie, în sala Luvru din cadrul Hotel Capitol, în intervalul orar 18:00 – 21:00.

Gazda evenimentului va fi Adriana Alionte, fondator Shakespeare School, iar Nansi Lungu, lector la Universitatea Titu Maiorescu și Andreea Păunoiu, profesor de limba engleză și expert în educație vor fi prezenți în calitate de speakeri. Aceștia vor analiza în detaliu instanțele ființei umane, care trebuie să fie luate în considerare în cadrul școlii.

“Cercetările din domeniul psihologiei arată clar faptul că emoțiile nu pot fi separate de gândire. Ceea ce se întâmplă în interiorul unui om (în viața lui emoțională) este o parte integrală din procesul de învățare. Acest lucru nu poate fi separat de comportamentele și acțiunile mai ușor observabile de la clasă’, spune Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Dacă oamenii sunt ființe socio-emoționale, înseamnă că și școlile trebuie să fie instituții socio-emoționale. Așadar, veți afla informații valoroase despre învățarea socio-emoțională (SEL), despre inteligența emoțională și cea socială și despre importanța cultivării lor.

Puteți descoperi mai multe informații despre acest subiect de interes și vă puteți înscrie la conferință accesând pagina dedicată evenimentului.

Despre Shakespeare School

În cei peste 17 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți au trecut pragul Shakespeare School. În cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Moșilor, Victoriei și Brâncoveanu), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție, în rândul părinților, pentru serviciile oferite. Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor și măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School.

Mai multe detalii puteți descoperi pe www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.