Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

85% dintre părinți apreciază mai mult calitatea prestației profesorului decât structura și organizarea cursului

0
  • 85% dintre părinți consideră faptul că succesul copiilor la cursuri se datorează în principal calității prestației profesorilor.

  • 80% spun că principalul factor care influențează reușita cursanților este calitatea suportului de curs.

  • 78% dintre părinți punctează pe primul plan importanța comunicării dintre profesor și părinte ca factor ce contribuie la obținerea rezultatelor excelente ale cursanților.

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul părinților, cu scopul de a înțelege perspectiva acestora cu privire la parcursul de succes al copiilor la cursuri. Dat fiind faptul că vocea părinților o reprezintă pe cea a copiilor, putem spune că în 2020, un profesor riguros, exigent, dar care știe să se apropie și să se facă iubit de elevi este cel care îi face pe aceștia să meargă cu entuziasm la cursuri și să învețe.

În acest context, Shakespeare School, primul centru din România acreditat de Cambridge Language Assessment pentru a organiza cursuri CELTA, oferă tuturor profesorilor de limba engleză interesați de perfecționare profesională șansa de a participa la aceste cursuri și de a obține certificatul CELTA, recunoscut la nivel internațional. Astfel, aceștia au ocazia de a descoperi cele mai eficiente tehnici și strategii de predare a limbii engleze.

Conferința “CELTA – The teaching passport to open international doors”

Întrucât profesorii din România și-au arătat interesul de a descoperi ce înseamnă cursul CELTA, care sunt beneficiile acestuia și ale obținerii certificatului CELTA, Shakespeare School a organizat Conferința “Celta – The teaching passport to open international doors”, joi, 6 februarie, la Hotel Capitol din București.

Adriana Alionte, fondator Shakespeare School, Georgiana Bose și Alexandru Anusca, traineri certificați CELTA și Oana Campanie, absolventă a cursurilor CELTA i-au întâmpinat pe participanți cu informații valoroase pentru perfecționarea lor profesională.

Printre temele de discuție abordate la conferință menționăm informațiile utile oferite cu privire la cursurile CELTA și beneficiile acestora, oportunitățile pe care obținerea certificatului CELTA, recunoscut la nivel internațional le oferă, tehnici eficiente de monitorizare a elevilor și sfaturi practice menite să îi ajute pe profesori în procesul de class management.

“Astăzi am avut bucuria de a organiza primul eveniment CELTA DAY, un eveniment dedicat cursului CELTA de pregătire pentru profesorii de limba engleză. Știm că mulți dintre aceștia își doresc să evolueze în plan profesional, iar o bună parte dintre ei nu au ezitat să ni se alăture. Astăzi am avut o sală plină de profesori entuziasmați și dornici să afle ce presupune cursul și care sunt beneficiile certificării CELTA”, a spus Adriana Alionte, director și fondator Shakespeare School.

Cursurile CELTA organizate de Shakespeare School

Profesorii prezenți la eveniment au descoperit modul în care cursurile CELTA organizate de Shakespeare School aduc o abordare practică, raportată la nevoile reale ale educatorilor și ale elevilor. În cadrul acestora, profesorii sunt antrenați în dezbateri despre metoda de predare și învață să corecteze și să înțeleagă modul în care cursanții lor asimilează limba engleză. De asemenea, ei primesc și acceptă provocarea de a preda după metodele studiate în cadrul cursului, în fața unor cursanți voluntari.

Website-ul www.celtatraining.ro oferă informațiile necesare despre avantajele obținerii unui certificat CELTA și despre cursul CELTA susținut de Shakespeare School.

***

Despre Shakespeare School

În cei peste 17 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți au trecut pragul Shakespeare School. În cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Moșilor, Victoriei și Brâncoveanu), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție, în rândul părinților, pentru serviciile oferite. Modul de predare interactiv, abordarea caldă a profesorilor și măsurarea lunară a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School.

Mai multe detalii puteți descoperi pe www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.