80% din suprafaţa României în trecut, 29% acum…

0

În primul secol, mai mult de 80% din suprafaţa României era împădurită. În prezent, adică douăzeci de secole mai târziu, mai puţin de 29% din acelaşi areal găzduieşte păduri.

 

Asociaţia MaiMultVerde desfăşoară activităţi de plantare primăvara şi toamna, cea mai recentă iniţiativă fiind aceea de organizare a unei campanii de strângere de fonduri cu o importantă componentă fashion.

Evenimentul Fashion for Trees va da startul acestei campanii şi se va desfăşura în data de 11 octombrie în Fratelli Social Club. Susţine şi tu acţiunile de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde printr-o donaţie individuală sau sponsorizare, ambele putând fi făcute direct în contul Asociaţiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank – Moşilor sau online, la www.maimultverde.ro/fashionfortress.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează