8 soluții tehnologice, care pot rezolva din problemele tinerelor mame și ale profesorilor, puse la dispoziția societății civile prin Civic Labs

0

8 soluții tehnologice, care pot rezolva din problemele tinerelor mame și ale profesorilor, puse la dispoziția societății civile prin Civic Labs

Civic Labs este programul care privește într-un mod nou nevoile reale ale societății și care va atrage cu sine și un mod mai bun de a pune gratuit tehnologia la dispoziția ONG-urilor.

România are multe probleme, toate importante și pe care nu le putem rezolva de pe-o zi pe alta. În loc să ne oprim și să nu mai încercăm, în Civic Labs ne propunem să încercăm mai bine. Îndrăznim să numim inovație lucruri care nu par explicit legate de tehnologie, precum cercetarea și validarea problemelor, dar care încă sunt prea rar întâlnite și fără de care nu se mai poate continua.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.