8 orase din Romania incep din septembrie Scoala de public speaking!

0

Din 25 septembrie, primul program complet de public speaking din Romania, isi redeschide portile pentru editia cu numarul 8!

In 2013, Andy Szekely si echipa sa de facilitatori au sustinut pentru prima data in Romania un program complet de public speaking, bazat pe o metodologie 100% originala:  Speaker Elite.

 

Sigla speaker elite

In scurt timp, programul s-a extins din Bucuresti in Timisoara, Cluj si in alte 10 orase din tara, ajungand la 7 editii si 917 absolventi. La editia din aceasta toamna sunt asteptati 250 de participanti in centrele de practica din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Galati, Iasi, Constanta, Suceava.

Autorul programului, Andy Szekely, a dezvoltat tehnicile din Speaker Elite  avand la baza cei 21 de ani de experienta in public speaking. Programul ofera modele simple cu aplicabilitate imediata prin sesiuni de practica saptamanale si coaching de grup.

Cea mai valoroasa actiune pe care am facut-o ca speaker a fost sa scot la lumina un sistem coerent si practic prin care oricine poate sa invete sa faca prezentari chiar daca nu a mai vorbit niciodata in fata unui grup de oameni. Am luat arhivele cu prezentarile mele video si le-am vizionat ca sa inteleg  „reteta”. A fost ca o munca de detectiv pentru ca erau sute de ore. Inarmat cu acest entuziasm am format o prima grupa de practica si am predat tehnicile extrase. Rezultatul si extinderea au fost spectaculose. (Andy Szekely)

Andy Szekely 1

Speaker Elite isi propune dezvoltarea abilitatilor de vorbit in public prin tehnici testate, practica si feedback, astfel incat in 10 saptamani sa transforme  o persoana fara experienta in public speaking intr-un vorbitor cu impact.

Speaker Elite este mai mult decat un program: este o scoala care te invata cum trebuie sa tii un discurs, ce si cum trebuie sa faci ca speaker pentru a avea publicul de partea ta si mai ales te invata sa iubesti scena! A fost o transformare incredibila, care s-a produs mai ales in interiorul meu si se reflecta in tot ceea ce fac acum.  (Ana Toltis, manager, absolvent Speaker Elite)

Participantii sunt antreprenori, freelanceri, manageri, angajati si experti de top din companii romanesti, cu experienta variata in vorbitul in public, oameni care au inteles ca e nevoie de o educatie completa pentru a convinge si inspira comunitatile din care fac parte.

Editia din acest an va incepe pe 25 septembrie. Inscrierile facute pana pe 10 iulie au discount de 50%  (pentru rezervarea locului sunati la numarul 0737.447.744 sau direct aici )

Despre Andy Szekely

Andy Szekely este antreprenor, autor, specialist in Peak Performance si speaker profesionist cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Andy a publicat sapte carti, a lansat 53 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia personala si profesionala a adultilor si editeaza un newsletter online cu peste 60.000 de abonati. Din postura de speaker si trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci tari europene si a sustinut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China. Ca antreprenor, a fondat doua companii, editura AS Publishing si firma de training si consultanta AS Training & Coaching.

Mai multe detalii gasiti pe www.andyszekely.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AndySzekelyPage

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.