Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

73.315 vizite dupa primele 3 zile ale evenimentului

0

Intra pe www.hipo.ro pana vineri, 15 noiembrie si participa la editia virtuala Angajatori de TOP

73.315 vizite dupa primele 3 zile ale evenimentului

Saptamana aceasta, pana vineri – 15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua editie a targului de joburi Angajatori de TOP Virtual. Dupa primele 3 zile ale evenimentului (11-13 noiembrie) au fost inregistrate 73.315 vizite, iar in ceea ce priveste provenienta candidatilor, top 10 orase din care acestia au accesat evenimentul, plaseaza pe prima pozitie Bucuresti, urmat de Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Evenimentul virtual Angajatori de TOP se desfasoara la nivel national, oferind astfel sansa candidatiilor din toata tara sa aplice la cele peste 3000 de joburi deschise de companii. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Dupa logare pe www.hipo.ro  vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa aplice la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara.

In plus, vizitatorii evenimentului virtual Angajatori de TOP au ocazia sa interactioneze cu reprezentantii companiilor participante si sa primeasca raspunsuri legate de joburile deschise in urmatoarea perioada si posibilitatile de dezvoltare din cadrul companiei. Prin intermediul solutiei de chat integrate in platforma virtuala Angajatori de TOP, candidatii pot discuta online cu specialisti in resurse umane si manageri de departament. Zilele de discutii live cu reprezentantii companiilor sunt stabilite in functie de domeniul in care acestea activeaza, iar programul pentru urmatoarele doua zile este urmatorul:

–       Joi, 14 noiembrie – Domeniul Inginerie

–       Vineri, 15 noiembrie – Domeniul Financiar-Bancar

Companiile care au confirmat prezenta la aceasta editie virtuala Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in industrii precum:

  1. IT&C 39%
  2. Financiar-bancar 17%
  3. Outsourcing 15%
  4. Inginerie 7%
  5. Recrutare 7%
  6. Retail 7%
  7. FMCG 4%
  8. Automotive 2%
  9. Consultanta 2%

Cateva dintre companiile prezente la editia virtuala Angajatori de TOP sunt: Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurari de Viata, Vodafone Romania, Brainspotting, Renault Romania, Raiffeisen Bank, ROUTE 66, SCC Services, Veo Finances, Xerox, SNC Lavalin, Rewe Romania – Penny Market, Thales Systems, Amazon Development Center, Accenture, Global Remote Services, IBM, Optaros, ProCredit Bank, Adecco, BearingPoint, BeeNear, Bitdefender, Capgemini, Deutsche Bank Technology Center, Groupama Asigurari, Humangest, I.FUTURE, iCredit, Ipsos, L`Oréal Romania, Microchip Technology, Schneider Electric, National Instruments, NOBEL Telecom, Oracle Romania, PHI Partners, Societe Generale European Business Services, BCR, Luxoft Romania, Sparkware Technologies, Star Storage, P&G, Arctic, Dedeman, Stefanini, Succes Nic Com, Temenos.

Accesul la evenimentul Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana vineri, 15 noiembrie, pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.