70 000 de mame imaginare in Romania!

1

Stiai ca peste 70.000 de copii din Romania trebuie sa isi imagineze cum este sa ai o mama?

SOS Satele Copiilor face multe pentru copiii aflati in nevoie: ei primesc mancare, hainute, o casa, o educatie. Insa, fara indoiala, cel mai important lucru pe care il oferim este sansa de a fi crescuti de o mama. Noi ocrotim astazi aproape 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea parintilor naturali.

Cum reusim sa facem un lucru atat de mare? Adunand o multime de lucruri mai mici: contributii de la oameni speciali, gesturi care de fapt dau sansa la un destin mai bun unor copii. Cel mai usor mod de a le fi alaturi copiilor este completarea formularului 2% pentru SOS Satele Copiilor. Astfel, 2 procente din impozitul tau retinut pe anul trecut, ca salariat sau ca PFA, se duc acolo unde decizi tu.

Mai multe informatii pe sos-satelecopiilor.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.