7 idei de primăvară

0

Text&foto: Andra Calenic

Ieri a fost Ziua Internaţională a Fericirii şi chiar dacă nu aţi sărbătorit-o, nu e încă timpul pierdut. Ce moment poate fi mai potrivit pentru a trăi fericirea decât o zi de primăvară, ca asta, când dimineaţa devine mai luminoasă, iar cerul nu mai e acoperit de nori supăraţi? Câteva idei pentru un început de weekend pe cinste:

  • Fă-ţi o mini-grădină de plante aromatice. Chiar dacă nu te pricepi la grădinărit sau nu ai mult loc, documentează-te şi plantează câteva seminţe într-o jardinieră sau un ghiveci. Experimentează şi bucură-te de fiecare fir verde care răsare curajos din pământ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Vizitează un muzeu. Nu trebuie să aştepţi Noaptea Albă a Muzeelor pentru asta.

muzeu

  • Ieşi hai-hui pe străzi şi descoperă statui pe clădiri vechi.

statuie

  • Plimbă-te în parc, bucură-te de vremea bună şi fă o baie de soare. Doar atât.

parc

  • Ia pulsul pieţelor. Deja au început să apară legumele de primăvară, numai bune de făcut salate verzi pline de vitamine. Acum nu mai ai nicio scuză să nu mănânci sănătos!

salata verde

  • Descoperă un loc nou, fie că e vorba de o ceainărie sau o cafenea drăguţă şi răsfaţă-te cu ceva bun. Lasă pentru câteva ore gadget-urile deoparte şi poartă o conversaţie plăcută cu cineva drag. Dacă nu ai companie, ia-ţi un carneţel şi fă-ţi planuri de vacanţă sau citeşte cartea preferată

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Împodobeşte-ti biroul cu flori delicate şi parfumate, că să ai mereu lângă tine o bucăţică de natură. Te vor inspira, cu siguranţă!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

———

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:)

Pentru mai multe pilule de optmism, încearcă şi aici:

Zâmbet şi sănătate
blog despre starea de bine:)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează