6000 de studenţi merg de astăzi în tabere gratuite

0

6000 de studenţi merg vara asta la mare şi la munte. Taberele gratuite sunt oferite de către Ministerul Tineretului şi Sportului studenţilor cu rezultate deosebite la învăţătură, celor cu cazuri sociale, dar şi voluntarilor activi în timpul anului. Costineşti, Sinaia şi Predeal sunt staţiunile în care studenţii beneficiari de locuri în tabără îşi vor petrece 5 zile, bucurându-se de toate serviciie de care beneficiază orice turist aflat în vacanţă.

Pentru a veni în sprijinul studenţilor, Uniunea Studenţilor din România își mută sediul pe plaja de la Obelisc.

„Peste 15.000 de tineri sunt aşteptaţi să participe la activităţile sportive, non-formale, la evenimentele culturale organizate în cadrul USR Summer Camp. Timp de 6 săptămâni vor fi organizate zilnic competiţii de fotbal şi volei, seri de folk, proiecţii de film, reprezentaţii artistice, concursuri de dans. Anul acesta planificăm şi reamenajarea Obeliscului. Ca în fiecare an, Costineștiul devine sediul central al distracției pentru tinerii din întreaga țară şi ne bucurăm că alături de MTS putem facilita o şedere cât mai plăcută în tabere.” a declarat Preşedintele USR, Loredana Urzică.

usrProiectul este susţinut de către Ministerul Tineretului și Sportului şi de alţi parteneri precum Costinesti Reloaded, Cercetaşii României, PROEDUS, Primăria Costineşti, KISS FM, Decathlon,  Ursus, Alka.

Uniunea Studenților din România reprezintă, promovează și apără drepturile studenților în raport cu actorii relevanți la nivel național, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, Parlamentul, Guvernul, Președinția României. USR înglobează 84 de organizații în 17 centre universitare.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează