60 de companii vor beneficia gratuit de servicii de consultanta si training

0

SC SCHULTZ CONSULTING SRL, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Suceava si Fundatia “Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie” – Filiala Brasov, a incheiat perioada de selectie a 60 de companii care activeaza in regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov, Nord-Est si Centru in cadrul proiectului ”ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Sursa: aici.

Rezultatele procesului de evaluare a aplicatiilor depuse si lista finala a IMM-urilor selectionate au fost postate si pot fi consultate pe website-ul Beneficiarului si al fiecarui partener (www.schultz.ro pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov, www.ccisv.ro pentru Regiunea Nord-Est, www.srafbv.ro pentru Regiunea Centru).

Companiile selectate in cadrul proiectului vor beneficia de:

–       Participarea la un program de diagnoza si asistenta organizationala

–       Dezvoltarea competentelor necesare eficientizarii administrarii afacerii pentru membrii echipelor lor de management

Implicarea intr-un program de asistenta si suport managerial in vederea identificarii de solutii eficiente necesare pentru continuarea si dezvoltarea activitatii.

Mai multe informatii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează