Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5000 de oportunități de carieră accesibile la nivel național și internațional

0

Angajatori de TOP Virtual elimină barierele geografice. 5000 de oportunități de carieră accesibile la nivel național și internațional.

Național, 11 aprilie 2017. În perioada 3-16 aprilie 2017 se desfășoară cea de-a 9 a ediție a târgului de carieră, Angajatori de TOP Virtual. Evenimentul online de anul acesta aduce beneficii noi candidaților: participarea a peste 140 de companii, dintre care 30% pun la dispoziție pachete de relocare, iar 20% oferă posibilitatea de a lucra de acasă.

adt virtual standuri

Angajatori de TOP revine primăvara aceasta cu o nouă ediție virtuală, pe www.hipo.ro, până pe 16 aprilie. Platforma virtuală a evenimentului este o metodă inovativă prin care angajatorii îşi prezintă poziţiile pe care le au deschise. Aflat la cea de-a 9 a ediție, târgul de carieră online a înregistrat până în prezent peste 150.000 de vizite. Vizitatorii pot accesa evenimentul, din fața calculatorului, mii de joburi într-un timp scurt. În plus, nu este nevoie să locuieşti în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca sau Iași pentru a participa la eveniment. Indiferent de orașul în care locuiești, din țară sau străinătate, poți participa la Angajatori de TOP Virtual. Pentru a participa la ediția virtuală Angajatori de TOP, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului şi pot aplica la toate joburile de interes.

Primăvara aceasta, au confirmat prezența peste 140 de companii din industrii în care pot profesa atât candidați cu profil tehnic cât şi cei cu profil economic. Câteva dintre domeniile în care sunt deschise joburi sunt: IT, Servicii şi BPO, FMCG, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom, Consultanţă, Auto, Turism etc.

Companiile care participă la Angajatori de TOP Virtual au deschise 5000 de poziții în orașe precum: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Arad, Alba-Iulia, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Suceava, Craiova, Oradea, Sibiu, Constanța sau Bacău dar și la nivel internațional, în țări unde compania are deschise birouri.

30% dintre companiile care au stand pe platforma evenimentului Angajatori de TOP Virtual oferă bonusuri de relocare, iar 20% oferă locuință de serviciu sau acoperierea costurilor. De asemenea 20% dintre companii oferă posibilitatea de a lucra de acasă. Aceste beneficii noi oferite de companiile denotă disponibilitatea angajatorilor de a răspunde la noile cerințe ale angajaților, de a menține un echilibru între viața personal și cea profesională.

Printre companiile participante la cel mai mare târg de carieră din mediul virtual se numără: SRI – Serviciul Român de Informaţii, Oracle, Kaufland România, Computer Generated Solutions România, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, TELEKOM România, TELUS International Europe, Lidl România, Microsoft, Nokia, JYSK, Pepsico, MOLSONCoors, getBack Recovery, BCR, Genpact, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Philip Morris România, Vodafone România, Coca-Cola HBC România, AMOMA.com, DB Schenker SSC, Deloitte, Veeam Software, Accenture, DB Global Technology, Federal-Mogul Motorparts România, Grup Renault România, Raiffeisen Bank etc.

Cei care sunt în căutarea unui job pot accesa platforma virtuală a evenimentului pe www.hipo.ro până duminica, 16 aprilie. Ulterior, vor putea vizita standurile online ale companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual

Vizual AdtV

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare ;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara ;
  • DevTalks, eveniment care reunește peste 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computing și big data ;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români.
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.