500 de calculatoare vor fi donate de Ateliere Fara Frontiere

0

500 de calculatoare vor fi donate de Ateliere Fara Frontiere in prima etapa a ASSOCLIC 2014.

 

Assoclic-Ateliere-Fara-Frontiere

Ateliere Fara Frontiere a lansat pe 12 martie prima etapa din anul 2014 a programului de donatii de calculatoare Assoclic. 500 de calculatoare reconditionate pot fi castigate in aceasta etapa de organizatii non-guvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), scoli, licee, institutii de invatamant acreditate (facultati/universitati), gradinite, muzee de stat, biblioteci de stat si institutii sociale care prezinta un proiect intr-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimuleaza autonomia persoanelor asistate prin acces la IT&C, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizeaza un impact social in comunitate.

Termenul limita pentru inscrierea proiectelor este 25 aprilie 2014.

Calendarul Etapei I ASSOCLIC 2014:
Lansarea apelului la propuneri de proiecte – 12 martie
Termen limita de depunere a proiectelor – 25 aprilie
Afisarea rezultatelor preselectiei – 30 aprilie
Jurizarea proiectelor ramase in competitie – 13 mai
Afisarea rezultatelor finale – 16 mai

Regulamentul complet este disponibil aici iar inscrierea proiectelor se va face folosind acest formular.
Assoclic 2014 Etapa I face parte din proiectul „RRResponsabil: fii responsabil, fii solidar – Redu, Reutilizeaza, Recicleaza, oferind o noua sansa persoanelor dezavantajate”, si SE INSCRIE INTR-O SERIE DE ACTIVITATI DESFASURATE DE ATELIERE FARA FRONTIERE SI ECOTIC  IN CADRUL PROIECTULUI CO-FINANTAT PRINTR-UN GRANT DIN PARTEA ELVETIEI PRIN INTERMEDIUL CONTRIBUTIEI ELVETIENE PENTRU UNIUNEA EUROPEANA EXTINSA.

Partener financiar Assoclic: Kaufland Romania.
Co-finantator: Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.
Cu sprijinul: ECOTIC, CD Press, SNAPSHOT by McCann PR, Techsoup Romania, Romania Pozitiva, Stiri ONG.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează