Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

500 de calculatoare isi asteapta castigatorii in cea de-a doua etapa ASSOCLIC din anul 2014

0

Ateliere Fara Frontiere da startul pe 23 septembrie la a doua etapa din anul 2014 a programului de donatii de calculatoare ASSOCLIC.

500 de calculatoare reconditionate complete  pot fi castigate in aceasta etapa de organizatii non-guvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), scoli, licee, institutii de invatamant acreditate (facultati/universitati), gradinite, muzee de stat, biblioteci de stat si institutii sociale care prezinta un proiect intr-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimuleaza autonomia persoanelor asistate prin acces la IT&C, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizeaza un impact social in comunitate.

Termenul limita pentru inscrierea proiectelor este 14 noiembrie 2014.

Sc

Calendarul Etapei II ASSOCLIC 2014:

  • Lansarea apelului la propuneri de proiecte – 23 septembrie
  • Termen limita de depunere a proiectelor – 14 noiembrie
  • Afisarea rezultatelor preselectiei – 21 noiembrie
  • Jurizarea proiectelor ramase in competitie – decembrie
  • Afisarea rezultatelor finale – decembrie

Regulamentul complet este disponibil aici iar inscrierea proiectelor se va face folosind acest formular.

Din 2008 si pana in prezent, 878 de proiecte au fost dotate cu un total de 4873 de calculatoare prin intermediul programului ASSOCLIC, ajutand astfel la alfabetizarea digitala, formarea si educarea a peste 100.000 de beneficiari.

Assoclic 2014 – Etapa II este organizat de asociatia Ateliere Fara Frontiere, cu sprijinul financiar al Kaufland Romania si BRD-Groupe Société Générale. Beneficiaza de asemenea de sprijinul operational oferit de: ECOTIC, Romcarton, CD Press, Techsoup Romania, Romania Pozitiva si Stiri ONG.

Despre Ateliere Fara Frontiere:

Ateliere Fara Frontiere este o asociatie romana creata in 2008, intreprindere sociala avand ca scop insertia sociala si profesionala a persoanelor aflate in mare dificultate. Cele 3 misiuni ale asociatiei sunt: lupta impotriva excluziunii, protejarea mediului, si solidaritate cu proiecte de educatie si de dezvoltare locala.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.