50 de milioane de lei pentru constructia de piste pentru biciclisti

0

Bicicletele demarează în forţă în primăvara acestui an! După veştile bune despre redeschiderea centrelor de inchiriere gratuită (bike-sharing gratuit) a bicicletelor din Bucureşti, Cluj, Braşov, Iaşi şi Constanţa se pare că statul român investeşte 50 de milioane de lei pentru construcţia de piste pentru biciclişti!

Concret, Ministerul Mediului are la dispoziţie 50 de milioane de lei pentru construcţia de piste pentru biciclişti, potrivit declaratiilor oficiale citate de Capital.ro.

Proiectele vor demara în această primăvară, 90% din costuri urmând să fie suportate de Uniunea Europeană, restul banilor fiind alocaţi de autorităţile locale. Pistă pentru biciclişti nu înseamnă ”că tragi o linie pe trotuar”, trebuie să lărgeşti trotuarul, iar unde e posibil trebuie să faci drumul mai mare, precizează oficialul român.

via: ziarero.antena3.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează