50 000 euro de la Orange Romania pentru proiecte de educatie

0

Orange Romania investeste 50 000 euro pentru proiecte educationale. In aceste sens, compania isi cauta parteneri comunitari care dezvolta astfel de programe educationale.

Orange lanseaza un fond de finantare de 50 000 euro care vor fi investiti intr-unul sau mai multe proiecte de educatie formala sau informala ce completeaza educatia din scoala.Vor fi sustinute in special proiecte care pun accent pe implicarea tinerilor, pe dezvoltarea abilitatilor si potentialului care ii pot pregati pentru viata profesionala.

Potrivit lumebuna.ro beneficiarii finali ai fondului sunt tineri cu varste intre 7 si 25 de ani.

Vor avea prioritate in selectie proiectele:

– Care se desfasoara pe o arie geografica cat mai mare (proiectul sa fie implementat in cel putin 3 localitati);
– In care Orange Romania poate sa se implice cu produse, servicii, know-how-ul si timpul angajatilor
– In care Orange Romania poate fi principalul partener corporate al programului.

Care e termenul de aplicaţie?

Asteptăm aplicaţiile organizaţiilor până în data de 20 septembrie 2010 la urmatoarele adrese de e-mail: csr@orange.ro şi ioana@arcromania.ro .
Pentru mai multe detalii privind criteriile de aplicatie consultati Ghidul de aplicatie pe orange.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează