Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

50 000 euro de la Orange Romania pentru proiecte de educatie

0

Orange Romania investeste 50 000 euro pentru proiecte educationale. In aceste sens, compania isi cauta parteneri comunitari care dezvolta astfel de programe educationale.

Orange lanseaza un fond de finantare de 50 000 euro care vor fi investiti intr-unul sau mai multe proiecte de educatie formala sau informala ce completeaza educatia din scoala.Vor fi sustinute in special proiecte care pun accent pe implicarea tinerilor, pe dezvoltarea abilitatilor si potentialului care ii pot pregati pentru viata profesionala.

Potrivit lumebuna.ro beneficiarii finali ai fondului sunt tineri cu varste intre 7 si 25 de ani.

Vor avea prioritate in selectie proiectele:

– Care se desfasoara pe o arie geografica cat mai mare (proiectul sa fie implementat in cel putin 3 localitati);
– In care Orange Romania poate sa se implice cu produse, servicii, know-how-ul si timpul angajatilor
– In care Orange Romania poate fi principalul partener corporate al programului.

Care e termenul de aplicaţie?

Asteptăm aplicaţiile organizaţiilor până în data de 20 septembrie 2010 la urmatoarele adrese de e-mail: csr@orange.ro şi ioana@arcromania.ro .
Pentru mai multe detalii privind criteriile de aplicatie consultati Ghidul de aplicatie pe orange.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.