Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

50.000 de euro pentru cel mai bun startup din industria reciclarii

0

ReUse Hub Pitch Day: 50.000 de euro pentru startup-ul care schimbă modul în care reciclăm

ReUse Hub este programul de accelerare dezvoltat de Impact Hub Bucharest împreună cu PepsiCo pentru a pregăti lumea pentru un viitor mai bun. Antreprenori inovatori care vor să schimbe modul în care reciclăm sau reducem deșeurile au participat la workshop-uri și training-uri pe parcursul a 3 luni, pentru a învăța mai multe despre construirea unui model de business, prototipare, business planning, pentru a face cercetare și a primi feedback.

Acum a sosit momentul să își prezinte ideea de business, planurile de viitor și să convingă juriul că merită premiul de 50.000 de euro și sprijin sub formă de: 6 luni de suport exclusiv, feedback trimestrial de la un Advisory Board, abonament Impact Hub Bucharest și acces la comunitatea de antreprenori, workshop-uri intensive pentru dezvoltarea strategiei de lansare și creștere, acces la mentori din industrie și tehnologie.

Pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, 8 participanți care au trecut de o primă selecție, vor susține pitch-uri în fața unui juriu și a publicului. La sfârșitul pitch-urilor, vom anunța câștigătorul!

Cele 8 idei selectate în finală:

  • Aplicație marketplace pentru deșeuri – Bogdan Marin

  • Soluție de compostare pentru supermarketuri – Adrian Moisa

  • Echipament de folosire a plasticului reciclat prin injecție pentru piese în volum mediu– Marius Ciobanu

  • Reciclarea magneților “pământ rar” – Alexandru Lixandru

  • Monitorizare pe bază de RFID pentru reducerea food waste și creșterea returnării de ambalaje – Dobriță Cosmin & Vlad Florea

  • Aplicație marketplace pentru deșeuri – Bogdan Andronache

  • Producție de filament pentru printare 3D din plastic reciclat – Irina Harau

  • Ambalaj returnabil pentru magazinele online – Linda Vasilescu

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea pe site, aici: http://bit.ly/reusehub-pitchday

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.