5 pentru Olimpiadă!

0

5 liceeni români merg la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică din Iran, conform site-ului Ştiri Locale. Această ştire este cu atât mai interesantă cu cât opinia publică este orientată spre acest subiect în mod special pentru că 2009 este Anul Internaţional al Astronomiei. Citeşte despre „Sărbătoarea Astronomică” pe descopera.ro

Citeşte şi despre unul din elevii ce reprezintă România la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică pe Ştiri Locale. „În urma unei pregatiri suplimentare si a unei preselectii riguroase, liceanul barladean Vlad Dumitru Margarint a reusit sa treaca cu brio de toate testele si s-a calificat la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica. El este singurul elev din judet care a reusit aceasta performanta, urmnand sa reprezinte Romania la competitia din Teheran (Iran), alaturi de patru liceeni din Constanta, Bucuresti si Baia Mare.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează