Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5 organizații non-profit din Cluj-Napoca caută voluntari-profesioniști pentru o noapte de lucru la “8 hours’ overtime for a good cause”

0

 „8 hours’ overtime for a good cause”, evenimentul care aduce împreună organizații non profit și experți din diverse domenii într-o seară de lucru voluntar, are loc pe 27 martie, după 7 seara. Timp de opt ore, experți în comunicare, vânzări, resurse umane sau planificare strategică rezolvă problemele punctuale cum ar fi dezvoltarea unui website, construirea identității unui program, planificarea relației cu donatorii sau o campanie de vânzări. Pentru a participa, profesioniștii-voluntari își oferă experiența înscriindu-se la proiectele care se potrivesc competențelor și preferințelor lor.

Voluntarii pot aplica până în data de 24 martie, ora 23:59, pe site-ul evenimentului sau la adresa de e-mail lucian.lupu@fundatiacomunitaracluj.ro.

sigla Fundatia Comunitara Cluj

Cele 5 organizații non-profit pentru care căutăm voluntari au fost selectate în urma unui apel de proiecte:

Asociația Reciproca – Plan de atragere de fonduri; Voluntari profesioniști căutați: expert cultural, expert financiar-contabil, expert marketing, expert fonduri nerambursabile;

Simplon România – Bootcamp de dezvoltare a aplicațiilor web; Voluntari profesioniști căutați: expert atragere de fonduri, expert vânzări, expert HR, expert IT;

Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie (FRCCF) – Dezvoltarea materialelor pentru social media; Voluntari profesioniști căutați: expert content marketing, expert graphic designer;

Asociația Dog Assist – Conceperea unui plan de marketing, plan de promovare și atragere de fonduri; Voluntari profesioniști căutați: expert PR, expert atragere de fonduri, expert organizare eveniment, expert marketing, expert juridic;

Asociația Solidaris – Valorificarea resurselor existente pentru achiziționarea unei mașini; Voluntari profesioniști căutați: expert fonduri nerambursabile, expert comunicare, publicitate, expert  financiar, expert juridic.

 „8 hours’ overtime for a good cause” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională. Evenimentul are loc simultan în Cluj, Bacău, București, Iași, Sibiu, Ploiești, Brașov și Sfântu-Gheorghe, dar și în alte orașe din lume, pe 27 martie, de la 7 seara până la 3 dimineața.

La Cluj, evenimentul are loc la sediul partenerului programului, Steelcase, B-dul 21 Decembrie 1989, nr.104, Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informații despre program vizitați www.cluj.8-i.ro

Fundaţia Comunitară Cluj investeşte timpul, banii şi energia clujenilor pentru a crea comunităţi în care să ne simţim ca acasă. Organizaţia colectează fonduri de la afaceri locale şi persoane particulare, pentru a finanţa proiecte care stimulează iniţiativa şi aduc oamenii împreună în comunităţi. Fundaţia Comunitară Cluj s-a înfiinţat în 2008 şi este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte unsprezece fundaţii comunitare din țară.

Pentru mai multe detalii, vizitați: www.fundatiacomunitaracluj.ro.

Steelcase Inc., liderul mondial în industria mobilierului de birou, a fost fondat în 1912 de către persoane cu un angajament puternic de a crea și oferi  un mediu de lucru plăcut clienților, angajaților, partenerilor de afaceri și asociaților săi . Astăzi suntem o companie globală  care adună aproximativ 10.000 de angajați în intreaga lume.

 Misiunea noastră este de a ajuta la crearea unor experiențe de neuitat în orice spațiu de muncă. Noi studiem modul în care oamenii lucrează, apoi folosim cunoștințele dobândite de-a lungul anilor de experiența pentru a dezvolta produse și servicii care facilitează munca oamenilor și contribuie la organizarea unor spații de muncă mai eficiente. Brand-ul nostru vă oferă un portofoliu complet de produse la locul de muncă, mobilier și servicii, inspirate de cei peste 100 de ani de experiență de muncă oferită celor mai mari companii din lume.

Desfășurându-ne activitatea într-o lume interconectată, Steelcase INC. susține valori precum crearea unui mediu de lucru care permite angajațiilor săi creștere profesională, satisfacții și succes.

Compania noastră deține trei centre globale de servicii cu sedii în Malaezia (Kuala Lumpur), Mexic (Monterrey) și România (Cluj-Napoca).

Centrul nostru de servicii globale Steelcase din Cluj-Napoca s-a deschis în mod oficial în septembrie 2012 și oferă o gamă largă de servicii și funcții de suport în domenii precum : Finanșțe și contabilitate, Suport și asistență vânzări, Design Interior, Tehnologia Informației (IT) pentru companiile Steelcase din Europa și America de Nord.

Pentru mai multe detalii, vizitați: www.steelcase.com

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.