Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

0

Orange Fab anunță 5 noi startup-uri care se alătură programului de accelerare. Numărul total de colaborări ajunge astfel la 21, după 2 ani și jumătate de funcționare.

Prin Orange Fab, startup-urile pot accesa cele mai noi tehnologii, pot lucra în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară prin Hub Pass, au susținere pentru dezvoltarea produselor, precum și acces în rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services.

Cele 5 startup-uri nou intrate în programul Orange Fab dezvoltă soluții în domenii precum Oameni și viitorul locurilor de muncă, 5G și Rețelele viitorului, Securitate și Orașe inteligente:

  • Nestor este o platformă cloud ce folosește inteligența artificială pentru a facilita colaborarea în echipă. De asemenea, crește nivelul de transparență și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.
  • Bunnyshell este dedicat echipelor tehnice, oferind posibilitatea de a administra și adapta arhitecturile aplicațiilor prin două soluții – Site Reliability Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricărui tip de server iar DevOps Tools le permite utilizatorilor să gestioneze fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.
  • Polyfazer susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plug-in prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încarcare libere din proximitate.
  • SecurifAI utilizează algoritmi de inteligență artificială care automatizează în timp real analiza sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind scenarii precum detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelor abandonate, citirea numărului de înmatriculare auto etc.
  • Acquainted este un sistem de schimb și management al datelor de contact. Contactele în Acquainted sunt dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalți, indexate automat și împărtășite fără efort.

„Suntem bucuroși să începem colaborarea cu cele mai noi 5 startup-uri Orange Fab. Deși programul se desfășoară pe o perioadă de un an, realitatea este că noi continuăm să lucrăm îndeaproape cu toate startup-urile care au intrat în program. Obiectivul nostru este să creăm un adevărat ecosistem de parteneri tech alături de care să tranformăm modul în care trăim și lucrăm. Acest model este unul de succes, iar anumite startup-uri chiar furnizează servicii pentru Orange” a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România.

Orange Fab oferă un program personalizat pentru a satisface nevoia de dezvoltare a fiecărui startup. Pentru mai multe detalii, accesați https://www.orangefab.ro/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.