5 iunie, ziua verde in Romania!

1

Ziua de 5 iunie 2010 este o zi verde în România, plină de activităţi ecologice. Pe lângă cele două acţiuni de curăţenie pilot organizate de echipa “Let’s Do It, Romania!”, în Timiş şi Argeş, Ministerul Mediului şi Pădurilor şi-a propus să marcheze Ziua Internaţională a Mediului printr-o acţiune de curăţenie a Văii Arieşului, zona Abrud.

Pentru realizarea cu succes a acestei acţiuni, Ministerul Mediului şi Pădurilor, organizatorul acţiunii, este susţinut de echipa “Let’s Do It, Romania!”, de Administraţia Naţională “Apele Române”, de Instituţia Prefectului din judeţul Alba, de Garda de Mediu Alba, precum şi de Şcoala Generală Sălcuia.

Principalul partener pe gestiunea deşeurilor al acestei acţiuni este ecovalor, parte a grupului Holcim.
Toţi locuitorii judeţului Alba sunt aşteptaţi să participe la acţiunea de curăţare a Văii Arieşului şi să ajute la eliminarea deşeurilor care poluează această zonă turistică frecvent vizitată.

Persoane de contact:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.