5 elevi romani au castigat medalii la Olimpiada de Astronomie

0

Vești bune pentru România! Elevii români au câștigat 5 medalii la Olimpiada Internațională de Astronomie desfășurată în China!

bun„Cinci elevi români au câştigat două medalii de argint şi trei de bronz la Olimpiada Internaţionala de Astonomie care a avut loc în China” relatează realitatea.net

Seniorii Alberto Manca şi Sandor Kruk au obţinut medalii de argint şi diplome speciale, pentru cea mai bună lucrare la proba observaţională. Tot la aceeaşi probă, Ioana Zelko a câştigat medalia de bronz.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează