5 documentare din selecția OWR 12 disponibile online

0

Între 1 și 14 aprilie, în parteneriat cu DAfilms.com, vă oferim online 5 dintre documentarele prezentate în cadrul celei de-a 12-a ediții a Festivalului One World Romania. DAfilms.com este o platformă de distribuție online de film documentar și experimental, care în schimbul unui abonament lunar, vă oferă acces la peste 1500 de filmecare pot fi vizionate online sau descărcate legal.

Cele 5 documentare din selecția One World Romania 12 găzduite pe DAfilms.com sunt: NeconfesiuniCobyDivizareaUna sau două întrebări și Patru părți ale unui ecran pliabil. Pentru a vă putea bucura de toate cele 5 filme puteți alege abonamentul lunar DAfilms (6 euro/lună), care vă asigură acces la întreaga librărie. Dacă alegeți să vedeți doar câteva dintre documentare, puteți plăti separat pentru fiecare dintre ele (1,5 euro/film), vizionându-le direct pe site-ul festivalului One World Romania.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.