Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5 Companii romanesti parte a unui program international de CSR!

0

5 companii româneşti sunt parte a unui program internaţional de responsabilitate socială!
Am aflat despre acest program numit „Good CSR” de pe site-ul Ştiri ONG.

cinci-companii-romanesti-in-programul-in-1706bProgramul International Good CSR are ca scop popularizarea responsabilitatii sociale corporative, raspandirea bunelor practici si stimularea companiilor sa raporteze performanta sustenabila intr-o forma comparabila si beneficiaza in 2009 de participarea a 30 de companii din Ungaria, Polonia si Romania, care isi publica primul raport CSR sub indicatorii internationali Global Reporting Initiative.

Good CSR 2009 ofera o posibilitate unica in zona comunicarii Responsabilitatii Sociale Corporative, aceea de a avea in aceeasi platforma toate activitatile de CSR, de la IMM-uri pana la multinationale, rerezentand atat o platforma credibila si standardizata de comunicare, cat si un instrument pentru companiile care vor sa publice rapoarte scurte si complete de responsabilitate sociala corporativa si sa comunice partilor co-interesate realizarile in acest domeniu.

Cinci companii romanesti, 22 unguresti si doua poloneze (a se consulta lista participantilor de mai jos) s-au alaturat programului Good CSR in 2009,  pregatindu-si rapoarte scurte de tip “C” sub indicatorii internationali Global Reporting Initiative (GRI) referitori la performanta non-financiara, comunicand despre practicile si realizarile in CSR atat angajatilor cat si partilor co-interesate externe.

Companii romanesti: Banca Comerciala Romana, EurActiv Romania, Farmaciile DONA, Orange Romania, Romstal Imex S.R.L.

Continuarea pe Ştiri ONG.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.