5 Companii romanesti parte a unui program international de CSR!

0

5 companii româneşti sunt parte a unui program internaţional de responsabilitate socială!
Am aflat despre acest program numit „Good CSR” de pe site-ul Ştiri ONG.

cinci-companii-romanesti-in-programul-in-1706bProgramul International Good CSR are ca scop popularizarea responsabilitatii sociale corporative, raspandirea bunelor practici si stimularea companiilor sa raporteze performanta sustenabila intr-o forma comparabila si beneficiaza in 2009 de participarea a 30 de companii din Ungaria, Polonia si Romania, care isi publica primul raport CSR sub indicatorii internationali Global Reporting Initiative.

Good CSR 2009 ofera o posibilitate unica in zona comunicarii Responsabilitatii Sociale Corporative, aceea de a avea in aceeasi platforma toate activitatile de CSR, de la IMM-uri pana la multinationale, rerezentand atat o platforma credibila si standardizata de comunicare, cat si un instrument pentru companiile care vor sa publice rapoarte scurte si complete de responsabilitate sociala corporativa si sa comunice partilor co-interesate realizarile in acest domeniu.

Cinci companii romanesti, 22 unguresti si doua poloneze (a se consulta lista participantilor de mai jos) s-au alaturat programului Good CSR in 2009,  pregatindu-si rapoarte scurte de tip “C” sub indicatorii internationali Global Reporting Initiative (GRI) referitori la performanta non-financiara, comunicand despre practicile si realizarile in CSR atat angajatilor cat si partilor co-interesate externe.

Companii romanesti: Banca Comerciala Romana, EurActiv Romania, Farmaciile DONA, Orange Romania, Romstal Imex S.R.L.

Continuarea pe Ştiri ONG.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează