4,3 mil. euro pentru cercetare postdoctorala la ASE Bucuresti!

1

Vesti bune pentru cercetarea in domeniul stiintelor economice! ASE Bucuresti a castigat un proiect finantat din fonduri europene in valoare de aproximativ 4,3 mil. euro, destinat unui program de cercetare postdoctorala. 80 de absolventi de programe de doctorat vor beneficia de aceasta investitie, potrivit fonduri-structurale.ro

Am citit si pe zf.ro informatii despre aceste burse. Redam si noi o parte din articol. „Proiectul prevede ca toti tinerii cercetatori postdoctorali sa primeasca burse lunare in valoare de 3.400 de lei pentru o perioada de 28 de luni. Totodata, fiecare cercetator va primi in plus cate 1.700 de lei in cele trei luni de mobilitate internationala din cadrul proiectului”, sustine Gheorghe Rosca, rectorul ASE, institutie care scolarizeaza aproximativ 38.000 de studenti.

www.ase.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.