4 Premii romanesti (si) la Olimpiada de Chimie!

0

Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie

Elevii români au câştigat o medalie de aur, două de argint şi una de bronz la a 41-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie, organizată în Marea Britanie, în perioada 18-27 iulie, informează reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

„Medalia de aur a fost obţinută de Vlad-Alexandru Puşcaşu, absolvent al clasei a XII-a la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare.” Mai multe informaţii pe Realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează